Fudbaleri Vojvodine gostuju na Banjici

Fudbaleri Vojvodine u subotu gostuju ekipi Rada u Beogradu, u 18. kolu Super lige Srbije.
Fudbaleri Vojvodine gostuju na Banjici
Foto: 021.rs
Crveno-beli su ovog rivala u gostima pobedili samo četiri puta. Bez obzira na to, veruju da mogu da zabeleže treći uzastopni trijumf i tako zadrže drugo mesto na tabeli.
 
"Ići ćemo na pobedu, to je neminovno s obzirom na naše ambicije i trenutni plasman na tabeli. Protiv Rada smo ove sezone odigrali našu najbolju utakmicu, kada smo pobedili 5:0, ali to nas neće opterećivati uoči ovog duela. Meč dočekujemo rasterećeno, ali znamo šta se od nas očekuje. U ekipi smo svi spremni da pružimo najviše što možemo kako bismo polusezonu završili na drugom mestu. Ostale su još tri utakmice do kraja i svaka će biti teška, mada mislim da će nam najteže biti u poslednjem kolu protiv TSC-a u Senti", kaže prvi strelac Vojvodine ove sezone Bojan Matić.
 
Bez obzira na ubedljiv trijumf na početku sezone, napadač Vojvodine smatra da neće imati lak zadatak protiv "građevinara".
 
"Ova utakmica će biti teža iz prostog razloga što će se igrati u Beogradu, na Banjici, a ne na našem terenu. Ipak, mislim da smo mnogo bolja i kvalitetnija ekipa, o čemu svedoči i činjenica da smo mi trenutno na drugom, a oni na 14. mestu na tabeli. Zato se nadam da ćemo to i pokazati na delu i uspeti da osvojimo nova tri boda", rekao je Matić.
 
Utakmica se igra od 16 časova.
  • pereca

    30.11.2019 11:21
    pekara Trbija
    Hleba i igara.....
  • Toma

    30.11.2019 10:08
    Napred Vojvodina .
  • Novo naselje fkv

    30.11.2019 09:57
    Samo napred, Vojvodina!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.