Voša hoće da "primiri" Dunav, košarkaši na Spensu dočekuju Sremce

Košarkaši Vojvodine dočekaće u nedelju, 5. januara, ekipu Dunava iz Starih Banovaca, u 14. kolu Košarkaške lige Srbije.
Voša hoće da "primiri" Dunav, košarkaši na Spensu dočekuju Sremce
Foto: 021.rs
Novosađani su u situaciji na kojoj joj niko ne zavidi, s obzirom na to da se nalaze na začelju tabele KLS-a. Toga su svesni i u stručnom štabu crveno-belih, a pre svih trener Filip Socek.
 
"Nalazimo se u nezavidnoj situaciji i svaka utakmica, počev od ove, za nas je borba za goli život. Iskreno se nadam da su igrači to shvatili, jer ruku na srce, oni se najviše za sve pitaju. U meču protiv Dunava, koji je dobra ekipa, treba nam jaka odbrana, pogotovo na 'pik end rolu'.  Ako u nedelju budemo tim, ako ginemo na parketu za svaku loptu, onda imamo šansu da pobedimo. Verujem da možemo do uspeha i da će se obistiniti moje predviđanje da će Novosađani u novoj godini gledati neku novu, bolju Vojvodinu", poručio je Socek.
 
Dunav se trenutno nalazi na devetom mestu Košarkaške lige Srbije, sa pet pobeda i osam poraza. Ova dva dima su do sada četiri puta odmerili snage i u tim duelima Dunav se pokazao kao jači protivnik. Od četiri utakmice, Dunav je slavio tri puta, a Voša jedanput.
 
Jedan od ovosezonskih lidera Novosađana Andrija Simović ukazuje na to da je meč protiv Dunava jedan od najvažnijih ove sezone.
 
"Ovo je najvažnija utakmica za nas, možda i od početka sezone. Neće nam biti lako protiv Dunava, ali pobeda bi nam otvorila realnu borbu za opstanak. Podrška publike bi nam puno značila", zaključuje Simović.
 
Utakmica između Vojvodine i Dunava igra se u nedelju, 5. januara, u Velikoj sali Spensa, sa početkom u 18 časova.
  • Novi Sad

    06.01.2020 17:46
    SRETAN BADNJI DAN I BOZIC ,nije mogla lepsa cestitks od ove pobede !!! Nadam se da je ovo nagovestaj sretnijih I lepsih dana za Vojvodinu !!!
  • Ivan

    05.01.2020 15:22
    Vreme je!
    Osvestite se, momci, poslednji je voz!
    Imate sve, svaki posebno je igracina,
    strucni stab, trenera, tim..Vreme je da to iskoristite i pokazete, sebi, pa i nama!
    Danas je taj dan, nova godina, novi list!
    Drzimo fige

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.

Remi Voše i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Čukaričkog, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.