Vošino pojačanje iz engleskog četvrtoligaša potpisalo četvorogodišnji ugovor

Štoper Lazar Stojsavljević potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Vojvodinom.
Dvadesetjednogodišnji defanzivac potpisao je ugovor sa Vojvodinom do januara 2024. godine, a Stojsavljević je od prvog dana priprema u trenažnom procesu pod vođstvom šefa stručnog štaba Nenada Lalatovića.
 
Stojsavljević je u dosadašnjoj karijeri nastupao samo za engleske klubove. Seniorsku karijeru započeo je u ekipi Vokinga, potom je nastupao za čuveni Milvol, da bi proteklu polusezonu nosio dres Njuport Kauntija - tima koji se trenutno nalazi na 15. mestu četvrte engleske lige. 
 
Voša se ranije pojačala sa Miljanom Vukadinovićem, koji je u redove crveno-belih došao iz kruševačkog Napretka.
 
Fudbaleri Vojvodine će u Fudbalskom centru "Vujadin Boškov" trenirati do 23. januara, a dan kasnije putuju na dvonedeljne pripreme u Tursku.
  • MonteDushano

    10.01.2020 09:33
    Slatkiš. :)
  • Mile011

    09.01.2020 10:19
    ☺️
    Mali ce da objasni svima sta je dominacija
  • Slaninar 100%

    09.01.2020 09:37
    ISTORIJA SE PONAVLJA
    Vaskrso Nemanja Ahčin u liku i delu ovog anonimnog derana, kojeg neko po babine linije pokušava da nam ga uvali kao "pojačanje". Uprava napolje! Povedite i velikog stručnjaka, sa sve "Stručnim" štabom... Stidite se stražnjica, kad obraza nemate!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport