Kuglaši Vojvodine ubedljivi protiv Cara Lazara

Kuglaši Vojvodine savladali su ekipu Cara Lazara rezultatom 7:1 (3456:3195), u 11. kolu domaćeg šampionata.
Utakmica u kojoj su se sastale prvoplasirana i poslednjeplasirana ekipa na tabeli, nije pružila mnogo uzbuđenja i neizvesnosti, a tim Vojvodine je i u ovu utakmicu ušao je u najjačem sastavu, ostvarivši devetu prvenstvenu pobedu.
 
Rezultat od 3.456 oborenih čunjeva je drugi najbolji rezultat ove sezone za Vojvodinu. Igrač utakmice bio je Dragan Gajin sa 620 oborenih čunjeva.
 
Nerešen ishod u duelu Spartaka i Beograda, te poraza Kragujevca od Partizana, ide u prilog Vojvodini, pa su crveno-beli povećali razliku na tri boda u odnosu na prve pratioce, timove Spartaka i Partizana.
 
U okviru 12. kola Superlige, 26. januara, Voša gostuje Apatinu u kuglani u Banji Junaković.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport