Mladosti iz Bačkog Jarka izgorele prostorije, Savez moli za pomoć klubu

Fudbalski klub Mladost iz Bačkog Jarka ostao je bez klupskog objekta, posle nedavnog požara, zbog čega Fudbalski savez Novog Sada poziva sve klubove, sportska udruženja i pojedince da pomognu ovom timu koji se takmiči u Vojvođanskoj ligi Jug.
U požaru Mladost je, osim bez klupskog objekta, ostala i bez kompletnog inventara, sportske opreme i rekvizita.
 
"Zbog nemilog događaja dovedeno je u pitanje dalje funkcionisanje ovog uglednog sportskog kolektiva", navodi se u saopštenju Fudbalskog saveza Novog Sada. 
 
Jedan od načina da se pomogne Mladosti iz Bačkog Jarka jeste uplata sredstava na tekući račun 340-2010-11, na ime primaoca FK Mladost, sa adresom Novosadska 36, Bački Jarak.
 
"Fudbalski savez Novog Sada i brojni sportski prijatelji FK Mladost već su se uključili u akciju pomoći, a ovim putem apelujemo i na sve ostale koji su u mogućnosti da doprinesu da se ovaj klub sa dugom i bogatom tradicijom ponovo, kao feniks, podigne iz pepela", poručuju iz aSaveza.
 
Požar se dogodio 6. januara, a u plamenu su oštećeni i trofeji, kao i uspomene i dokumenta koji su svedočili o istoriji ovog kluba. 
 
Mladost se trenutno takmiči u Vojvođanskoj ligi Jug, četvrtom rangu domaćeg fudbala, u kojoj se posle završenog jesenjeg dela prvenstva našla na središnjem delu tabele, sa 21 osvojenim bodom.
  • snalazljivi

    24.01.2020 17:09
    neki
    a i navikli
  • Milan

    24.01.2020 16:59
    Palili badnjak, pa se zaneli
  • VB

    24.01.2020 16:09
    Hm
    Tamo mi je sve sumnjivo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.