David Mehić za 021 o povratku u Vošu: Da izvučemo najbolje iz ove sezone

Odbojkaš David Mehić pojačaće ekipu Vojvodine u nastavku sezone u kojoj će Vojvodina pokušati da četvrti put uzastopno bude državni prvak.
David Mehić za 021 o povratku u Vošu: Da izvučemo najbolje iz ove sezone
Foto: 021.rs
David Mehić bio je neizostavni deo tima u poslednje tri sezone, kada je Vojvodina osvojila tri uzastopne titule šampiona Srbije. Nakon toga, dvadesetdvogodišnji primač otisnuo se u Francusku, gde je igrao za Nicu, ali se posle nekoliko meseci vraća u svoju matičnu luku.
 
Napravljen je dogovor - Mehić u Voši ostaje zasigurno do kraja sezone. 
 
Reprezentativac Srbije bi trebalo da pomogne timu u kojem je stasao da donese u klupske prostorije još jedan pehar Superlige, ali i trofej Kupa.
 
"Drago mi je da se vraćam u Novi Sad, jer to je moj grad, tu sam rođen, tu sam odrastao, a Vojvodina je moj klub u kom sam čitav život igrao. Pokušaćemo da izvučemo najbolje iz ove sezone. Vojvodina je već osvojila jedan trofej, ostala su još dva, a tim igra i u Ligi šampiona. Potrudiću se da pomognem u ostvarivanju tih ciljeva, pomoći ću koliko budem mogao. Već u sredu je važna utakmica protiv Niša i bitno je da dobijemo tu utakmicu. Motivisan sam da u Vojvodini osvajamo nove trofeje", kaže za 021.rs Mehić.
 
Mehić se, inače, još uvek nalazi u Francuskoj, a sutra bi trebalo da krene kući u Novi Sad. Iz Francuske za 021.rs poručuje da se tim crveno-belih promenio, ali da neće imati problema da se uigra sa ekipom i da će biti spreman da Voši pomogne već u sredu, 5. februara, kada će Novosađani na Spensu dočekati Niš u revanš meču polufinala Kupa Srbije.
 
"Tim se promenio u odnosu na prošlu sezonu, otišlo je nekoliko igrača, došlo je nekoliko novih, ali ekipa je kvalitetna, sa nekima sam igrao čitav život, tako da mi neće biti teško da se uigram. Osim toga, trener je Siniša Gavrančić koji me je trenirao dok sam još bio u kadetskoj selekciji Vojvodine i dobro se poznajemo, dobro se razumemo i zadovoljan sam što ćemo ponovo da sarađujemo", zaključuje Mehić, koji je prošle sezone bio i kapiten tima. 
 
  
 
Mehić u Vojvodinu stiže u pravom momentu, s obzirom na to da je pomoć klubu potrebna, jer je zbog gustog rasporeda i velikog broja utakmica tim krenuo da igra promenljivo, plaćajući ceh i u domaćem šampionatu. 
 
Izabranici Siniše Gavrančića u petak, 31. januara, igraju protiv Jedinstva u Superligi, a onda ih 5. februara očekuje važna utakmica u Kupu, koja će se igrati na Spensu. Voša je u prvom polufinalnom meču poražena sa 3:2, te sada mora da se bori za bolji rezultat. Biće to prilika i za Mehića da zablista u dresu Voše, pred domaćom publikom.
 
Da je tempo igranja utakmica za Vojvodinu veoma dinamičan, pokazuje i to što će nakon utakmice u Kupu imati samo dan odmora, jer ih već 7. februara čeka ligaška utakmica u Novom Pazaru. Onda ih 11. februara očekuje duel u Ligi šampiona, da bi tri dana kasnije igrali protiv Mladog radnika u domaćem prvenstvu.
  • Hlad u Luke Musickog

    30.01.2020 17:48
    Dobrodosao nazad!
  • Huncut

    30.01.2020 17:44
    Covek za primer
    Jako mi je drago zbog Davida. On je uspesan sportista i sjajan covek. Naravno, kad je imao od koga da nauci dobrotu, od oca Omera Mehica, pilota koji je stradao u helikopteru. Svaka cast majstore, samo napred.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport