"Precrtana" nada Vojvodine Aleksandar Mesarović potpisao za Kabel

Bivši fudbaler Vojvodine Aleksandar Mesarović, u kojeg su polagane velike nade da će biti jedan od predvodnika tima, potpisao je jednogodišnji ugovor sa prvoligašem sa superligaškim ambicijama Kabelom.
"Precrtana" nada Vojvodine Aleksandar Mesarović potpisao za Kabel
Foto: 021.rs
Kabel je to ozvaničio juče, a kako je navedeno, "ogromno pojačanje će svojom magijom u nogama doneti mnogo brži i jači Kabel u ovoj polusezoni". 
 
Mesarović u Kabel stiže iz Napretka, gde se nije mnogo naigrao. Dvadesetjednogodišnji ofanzivni vezista bi trebalo da pomogne Kabelu da se plasira u viši rang, a s obzirom na dosada prikazane igre tima, takve ambicije uprave kluba deluju opravdano.
 
Mesraović već neko vreme trenira sa prvim timom Kabela, pa se tako našao među igračima koji su odigrali prijateljsku utakmicu upravo protiv Vojvodine.
 
 
Mesarović je jedan od igrača koji su stasali u Vošinom omladinskom pogonu, a šansu za afirmaciju u prvom timu dobio je dok su ključne funkcije u klubu imali Dušan Mijić i Dragoslav Vuković, koji se dosta zalagao za Mesarovića smatrajući da je u pitanju vanserijski talenat.
 
Ipak, Mesarović se nije nametnuo u Vojvodini, te na 53 utakmice nije postigao nijedan pogodak. Da se na Mesarovića u Vojvodini ne računa stavio je do znanja prošlog leta sportski direktor crveno-belih Nikola Lazetić rekvaši da klub neće računati na igrače "ako se ne ponašaju dobro, kao Mesarović".
 
Nakon odlaska iz Vojvodine Mesarović je poručio da je imao dve inostrane ponude, ali da je odlučio da svoj potencijal iskaže kvalitetnim igrama u Napretku. To se nije dogodilo, pa će sada mladi fudbaler talenat pokušati da prikaže u dresu crveno-crnih sa Štranda.
  • Грађанин

    30.01.2020 22:46
    Pozdrav za slobu snajpera. Nadam se da ćemo uskoro citati o njemu ovde.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport