Voša dovela Rusa iz moskovskog Dinama na probu, pojačanje iz Benfike na pozajmici u Kabelu

Ruski vezista Nikolaj Obolski stigao je na probu u Vojvodinu, dok je pojačanje iz Benfike Petar Pavlićević prosleđen na pozajmicu u Kabel.
Dvadesettrogodišnji Obolski u Vojvodinu je stigao iz moskovskog Dinama, pridruživši se timu na pripremama u Beleku.
 
Međutim, Obolski u jesenjem delu sezone nije odigrao nijednu utakmicu, dok je u prošloj sezoni na 30 utakmica u šampionatu za Soči, upisao šest pogodaka.
 
Nasuprot tome, dvadesetogodišnji Petar Pavlićević, koji je u ovom prelaznom roku stigao u Vojvodinu iz omladinskog tima Benfike, potpisao je profesionalni ugovor sa novosadskim superligašem. On nije otputovao na pripreme u Belek, nego je radio individualno u FC "Vujadin Boškov". Međutim, on će narednu polusezonu odigrati za Kabel u Prvoj ligi Srbije, a ukoliko pokaže dobre partije, od leta će se priključiti prvom timu Vojvodine.
 
Osim Pavlićevića, u Kabel kao igrač Vojvodine odlazi i Milan Vidakov. Vidakov, koji je stasao u omladinskom pogonu Vojvodine, proteklih šest meseci bio je na pozajmici u Vršcu, a narednu polusezonu će, nakon dogovora novosadskog superligaša i prvoligaša, provesti u Kabelu.
 
Po rečima predsednika kluba Vojislava Gajića, i Vidakov će, kao i Pavlićević, od leta biti priključen prvom timu Vojvodine ukoliko pokaže dobru igru u Kabelu. Osim toga, predsednik kluba je najavio da će se prvom timu priključiti i napadač Vukašin Bogdanović, kao i štoper Igor Jeličić, koji su takođe "deca Vojvodine". 
  • Zoki

    31.01.2020 16:46
    fudbaler
    Ovi kao Zvezdi dovode neke koji nisu ni igrali uopšte!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport