Voša dočekuje poljskog prvaka Zaksu u poslednjem ovosezonskom meču Lige šampiona na Spensu

Odbojkaši Vojvodine dočekaće danas, 11. februara, poljskog šampiona Zaksu, u poslednjem meču grupne faze Lige šampiona na Spensu.
Voša dočekuje poljskog prvaka Zaksu u poslednjem ovosezonskom meču Lige šampiona na Spensu
Foto: 021.rs
U štabu Vojvodine veruju da će se pred svojim navijačima od Lige šampiona oprostiti na najlepši mogući način, a dolazak Zakse u Novi Sad, koju predvodi nekadašnji igrač Voše Nikola Grbić, smatraju šlagom na torti za kraj ovosezonske evropske priče.
 
Sezona je za Vojvodinu, za sada, uspešna. Osvojen je Superkup, igra se Liga šampiona, izboreno je finale Kupa Srbije i uoči poslednjeg kola Superlige prva je na tabeli. 
 
Sportski direktor kluba Slobodan Boškan kaže da se i pre početka takmičenja znalo da je Zaksa najveći favorit za prvo mesto u grupi. 
 
"Do sada je poljski predstavnik potvrdio snagu, drži ubedljivo prvo mesto, ali je činjenica da su njihov kvalitet, kao i kvalitet poljske lige, iznad ostalih učesnika grupe. Iskreno, verujem da ćemo odigrati dobro, hrabro i motivisano. Imali smo priliku da kroz dosadašnje mečeve napredujemo i sazrimo. Neki igrači prvi put igraju Ligu šampiona i to iskustvo mnogo znači. Očekujem da napadnemo Zaksu u smislu da napravimo najbolji rezultat pred našom publikom i našim navijačima", navodi Boškan.
 
Šef stručnog štaba Siniša Gavrančić kaže da o njihovom današnjem protivniku dovoljno govori to što su plasman u četvrtfinale Lige šampiona obezbedili a da nisu izgubili nijedan set. 
 
"Tonjuti je prema mom mišljenju najbolji dizač na svetu. Jednostavno taj tim čini skup poljskih reprezentativaca pojačanih reprezentativcima drugih zemalja takođe iz svetskog vrha. Zaista, retko imamo priliku da ugostimo takvu ekipu i da publika vidi uživo takve igrače. Nadam se da je to prava pozivnica za sve poklonike odbojke. Što se nas tiče, u Poljskoj smo pokazali da možemo, igrali smo ravnopravno negde do dvadesetog poena. Nadam se da će sada biti još bolje, važno je da vidimo gde smo, da pred našim navijačima ostavimo što bolji utisak i podižemo formu za ono što nas očekuje", zaključuje Gavrančić.
 
U Vojvodini se nadaju da će imati veliku podršku na tribinu, te očekuju da će sportski kolektivi iz grada dovesti svoje mlade igrače da posmatraju kvalitetne evropske timove.
 
Utakmica između Vojvodine i Zakse igra se u velikoj sali Spensa, sa početkom u 18 časova, a ulaz je besplatan.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.

Remi Voše i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Čukaričkog, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.