Vojvodina izgubila od Zakse na Spensu

Odbojkaši Vojvodine izgubili su od poljske Zakse rezultatom 3:0, u 5. kolu Lige šampiona na Spensu.
Odbojkaši Vojvodine porazom su se oprostili od mečeva Lige šampiona na svom terenu za ovu sezonu. Poljski šampion, kojeg sa klupe predvodi Nikola Grbić, pobedio je sa 3:0, po setovima 25:11, 25:22 i 25:18, posle 68 minuta igre.
 
Ušli su Novosađani prilično stegnuto u ovaj meč i to se odmah odrazilo na rezultat. Već na polovini seta Zaksa je imala 10 poena prednosti i praktično se kroz prvi set prošetala, uzimajući ga sa 25:11.
 
U drugom periodu polako je šampion Srbije počeo da se budi, pojačali su servis i brzo anulirali prednost Zakse. Uskoro je domaćin izjednačio, a potom i stigao i do prvog vođstva posle servisa Kovačevića, pri rezultatu 14:13. Igralo se u egalu sve do samog kraja, ali je iskustvo bilo na strani gostiju, koji su prelomili i drugi set, osvojivši ga sa 25:22.
 
Na startu trećeg seta izabranici Nikole Grbića su napravili veliku razliku, ali je Vojvodina uspevala da lagano smanjuje zaostatak i da se približi rivalu. Međutim, poljski tim je još jednom pokazao snagu i priveo utakmicu kraju osvajajući treći set sa 25:18.
 
"Ostaje velika žal, ne igra se svaki dan meč protiv prvaka Poljske. Mislim da je trebalo malo više da uživamo i igramo opuštenije. Najviše se u prvom setu videlo koliko smo bili stegnuti. U drugom smo se oslobodili, zaigrali bolje, imali smo priliku, ali je u finišu je pala koncentracija", rekao je nakon utakmice odbojkaš Vojvodine David Mehić.
 
Odbojkaši Vojvodine će u poslednjem, 6. kolu igrati u Belgiji protiv Knak Ruselara u sredu, 19. februara od 20.30 časova.
  • Novosadjanin

    13.02.2020 09:58
    @gledalac u penziji
    Trener u Voši ne odlučuje ništa.Dobija nalog sa vrha ko će i koliko igrati bez obzira na kvalitet.A tako je i na treningu,određeni treniraju 100% a poneki ni 20%,sve zavisi od pojedinih ličnih interesa.Trenutni igrači nemaju osnove odbojke a to su PRIJEM i tehnika a u ovim godinama to ih trener ne može naučiti niti se to može naučiti.
  • Dr

    13.02.2020 09:46
    nemi
    Ovo nije odbojka.Publike nema jer nema ni novosadske dece.Rukovodstvo radi samo za lične interese.Dovedena su pogrešna pojačanja samo zbog pranja para.Oterali su kvalitetnu decu i igrače i ko odgovara niko.Voleo bih da čujem sada sve koji su gurali Mehića i oterali zbog njega veliki broj kvalitetne dece.Primač,vraćen iz Francuske,završio utakmicu sa 4 poena......Žalosno je što će se klub,potpuno uništiti dok se ne promeni politika i ljudi u klubu.
  • Gledalac u penziji

    12.02.2020 17:40
    Pohvalite igrače i ako su izgubili.
    Pitajmo se šta rade treneri na klupi i na treningu, posebno na utakmicama.
    Samo novi ili eventualno stari trener je spas za OK Vojvodinu.
    Odbojku dolazi da gleda onaj ko voli odbojku i OK Vojvodinu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport