Lalatović: Bog nas je nagradio pogotkom iz prekida

Posle pobede njegovog tima nad Proleterom, šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je da su crveno-beli osvojili velika tri boda.
Lalatović: Bog nas je nagradio pogotkom iz prekida
Foto: 021
Vojvodina je pobedila Proleter rezultatom 1:0 (0:0), u 21. kolu Super lige Srbije.
 
"Čestitam obema ekipama na prikazanoj igri, a mom bivšem igraču i sada treneru Žigi, koji svoj posao radi stvarno sjajno, želim da samo tako nastavi, jer može da izraste u ozbiljnog i kvalitetnog trenera. Mom bivšem klubu Proleteru, u kojem sam proveo dve prelepe godine, i ljudima koji vode taj klub želim da ostanu u Super ligi, jer to je naš klub iz Novog Sada, iako se na terenu nisu pokazali kao Novosađani, jer su se borili lavovski", kaže Lalatović.
 
Lalatović ističe da nije bio potpuno zadovoljan nekim stvarima u prvom poluvremenu.
 
"Na poluvremenu, mojim igračima sam zamerio na tome što je u prvom delu Proleter više želeo da ne izgubi, nego mi da pobedimo. Nekoliko puta smo bili u situaciji da je lopta bukvalno išla po liniji i da je bilo potrebno samo da je gurnemo u gol, ali smo u takvim prilikama delovali mlako. Nismo dali gol, iako mislim da smo ga zaslužili, a sa vođstvom od 1:0 bi nam bilo mnogo lakše u drugom poluvremenu", napominje Lalatović.
 
Ovom pobedom, pogotovo nakon rezultata drugih utakmica koje su već odigrane u ovom kolu, Voša se još više učvrstila na mestu koje vodi u Evropu.
 
"Znali smo za rezultate pre naše utakmice, koji su nam išli na ruku, ali i naneli dodatni pritisak. Međutim, uvek napominjem da je Vojvodina veliki klub, u kojem se uvek mora igrati na pobedu, čak i pod pritiskom. U drugom poluvremenu, krenuli smo na sve ili ništa i opet smo stvarali šanse, ali nikako nismo uspevali da postignemo gol iz igre, usled sjajnog bloka koji je postavio Žiga i odlične defanzivne igre Proletera. Ipak, Bog nas je nagradio time da damo gol iz prekida, pobedimo 1:0 i osvojimo velika tri boda", kaže Lalatović.
 
Ipak, prave bitke za Evropu tek predstoje.
 
"Osvojili smo 45. bod, što je stvarno sjajno i makar dok Partizan ne odigra svoju utakmicu, bićemo na drugoj poziciji, a pobegli smo nekoliko bodova našim rivalima koji isto jure Evropu. Kada sam dolazio ovde, rekao sam da će biti pakleno teško, a u ovoj polusezoni, sad igramo derbi protiv Crvene zvezde, pa derbi protiv Radničkog, pa derbi na Voždovcu, pa nam dolazi Mladost, pa idemo na derbi protiv Spartaka… Bukvalno, to su sve derbi utakmice, ali to je fudbal i ići ćemo od meča do meča. Posle napornih priprema i ove prve utakmice, koja je uvek najteža, čestitam igračima na osvojena tri boda. U nedelju će imati slobodan dan, a od ponedeljka krećemo da se spremamo za derbi protiv Crvene zvezde", rekao je Lalatović.
 
Utakmica između Vojvodine i Crvene zvezde u 22. kolu Super lige Srbije igraće se u subotu u Beogradu, sa početkom u 18:30 časova.
  • vosa

    20.02.2020 07:22
    vosa
    I BOG JE SLANINAR!
  • Andrija Šrek

    17.02.2020 15:11
    ...
    A ja mislio Drinčić.
  • fhklu

    17.02.2020 07:50
    nema logike to sto govore neki citaoci . vojvodina je treca odmah iza partizana (a mozda bude i druga) i odlepila se od klubova koji je prate . sta je ruzno u tome ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport