Vojvodina nemoćna protiv Zvezde

Fudbaleri Vojvodine izgubili su danas od Crvene zvezde u Beogradu sa 2:0, u meču 22. kola Superlige Srbije.
Strelci su bili Ben i Gobeljić -  Ben je doveo Zvezdu u vođstvo u 18. minutu, a drugi gol  je posle preciznog i jakog šuta dao Gobeljić u 66. minutu. Vojvodina je utakmicu završila sa igračem manje, zbog isključenja Miodraga Gemovića koji je dobio dva žuta kartona.
 
Na stadionu "Ratko Mitić" prisustvovalo je oko 26.000 gledalaca, među kojima i oko 250 navijača Vojvodine.
 
Đuričin jena početku meča šutirao sa oko 18 metara, ali je loše zahvatio loptu, koja je otišla daleko van okvira gola.
 
Crvena zvezda je u 18. minutu povela sa 1:0. Sa leve strane, Gavrić je centrirao, Saničanin pokušao da izbije loptu, ali je ona potom došla do Bena, koji je preciznim udarcem sa oko sedam metara iskosa doveo svoj tim u vođstvo.
 
Zbog prekršaja nad Petrovićem na oko 40 metara iskosa od gola Vojvodine, žuti karton u ekipi Vojvodine u 33. minutu dobio je Miodrag Gemović.
 
Na kraju prvog poluvremena Bojić je dobro proigrao Đuričina, koji je šutirao sa oko pet metara iskosa, ali je lopta prošla pored stative. Slobodan udarac za Vojvodinu sa oko 30 metara izveo je Drinčić u 60. minutu, ali je lopta prošla pored stative.
 
Dva minuta kasnije, zbog prekršaja nad Gavrićem na sredini terena, sudija Petar Piper pokazao je drugi žuti, odnosno crveni karton igraču Vojvodine Miodragu Gemoviću.
 
Potom je zbog prekršaja nad Mrkaićem na polovini Vojvodine, žuti karton u ekipi Crvene zvezde dobio je Njegoš Petrović. U 66. munutu je Crvena zvezda povela 2:0, pošto je gol udarcem sa oko 25 metara postigao Gobeljić. Zbog prekršaja nad Vulićem, žuti karton u ekipi Vojvodine dobio je i Siniša Saničanin.
 
Još nekoliko pokušaja je usledilo na kraju meča, Ben je šutirao sa oko 20 metara, ali je Rockov uhvatio loptu. Na samom kraju je Drinčić šutirao sa oko 35 metara, ali je lopta otišla van okvira gola.
 
Zvezda sada ima 61 bod, 13 više od drugoplasiranog Partizana, koji je u 22. kolu igrao nerešeno sa TSC-om. Vojvodina ima 45 bodova i na trećem je mestu u prvenstvu.
  • Tito Nemet

    23.02.2020 10:08
    Oficir, oficir sa ružom sam ja,
    a Vojvodina je moja ljubav jedina...

    Podržite me ljudi, napraviću novu Vojvodinu, gde će igrači biti spremni za 180 minuta neprekidnog presinga i šprinta. Klub će voditi provereni slaninari, a ne brkate spodobe u opancima i sintetičkim sakoima. Trener će svako jutro postrojavati igrače i zajedno će pevati himnu FKV. Dosta je bilo prodaje obraza kluba i dodvoravanja sijamskim blizancima iz BG-male. Sa Titom do boljeg sutra!
  • Kljadabada

    23.02.2020 07:45
    Pa gde bi mogao mali klub, klub Srba iz krajina, da pobedi stub srbstva, vođin klub?
  • ST

    23.02.2020 07:36
    Na zalost svih nas koji volimo klub. Nesto je trulo u drzavi Danskoj...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.