Odbojkaši Vojvodine lagano protiv Radničkog

Odbojkaši Vojvodine bili su ubedljivi protiv Radničkog, pobedivši ga sa 3:0 u setovima, na startu Mini lige.
Odbojkaši Vojvodine lagano protiv Radničkog
Foto: 021.rs
Kao da je pao veliki teret s leđa igrača Vojvodine nakon ovosezonskog završetka takmičenja u Ligi šampiona, pa su odlično startovali Mini ligu, pobedivši velikog rivala.
 
Aktuelni šampion države nije dozvolio protivniku da se razigra na Spensu i pobeda nijednog momenta nije bila dovedena u pitanju. Šef stručnog štaba Siniša Gavrančić mešao je karte, pa su na prijemu igrali Mehić i Bajandić, a veći deo meča libero je bio Negić.
 
Novosađani su bili ubedljivi u prva dva seta, osvajajući ih sa 25:13 i 25:15, da bi protivnik snažniji otpor pružio tek u trećem setu, ali nedovoljno da bi zaustavio Vošinu mašineriju koja je i poslednji deo igre privela kraju sa 25:21.
 
"Ako uzmemo u obzir to da smo stalno u ritmu sreda-subota, da smo u noći između četvrtka i petka stigli iz Belgije, mislim da smo pružili odličnu igru, kontrolisali je sve vreme, posebno u prva dva seta, dok smo se u trećem odvojili kada je bilo najvažnije. Ovo je bila jedna od boljih partija ove sezone, svi elementi su funkcionisali i možemo biti zadovoljni", poručio je posle meča Gavrančić.
 
U drugom kolu Mini lige Vojvodina će igrati protiv Niša. Ta utakmica je na programu u sredu, 26. februara.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.