Fudbaleri Vojvodine dočekuju Radnički

Fudbaleri Vojvodine dočekaće u sredu, 26. februara, Radnički iz Niša, u 23. kolu Superlige Srbije.
Vošini igrači imaju imperativ pobede u duelu s Radničkim, s obzirom na to da su Nišlije direktni rival crveno-belih za mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope. 
 
Osim domaćeg terena, Voši u korist može da ide to što je Milorad Kosanović nenadano napustio klupu Radničkog nakon pobede u prošlom kolu, a na njegovo mesto je došao Radoslav Batak, bivši igrač i trener Vojvodine. 
 
Fudbaler Ognjen Đuričin kaže da protiv Radničkog moraju da idu na pobedu i da će, ukoliko savladaju Nišlije, biti bliži ostvarenju glavnog cilja koji je zacrtan u ovoj sezoni.
 
"Radnički je promenio tim tokom zime i doveo nekoliko dobrih igrača. Samim tim, moramo da ih respektujemo, kao i svakog drugog, ali ne smemo menjati naše ambicije. Vidim da su pred našu utakmicu promenili i trenera, pošto je umesto Kosanovića došao Radoslav Batak, pa ćemo videti kako će to uticati na njih", navodi Đuričin.
 
Krilni igrač Vojvodine očekuje i da "crveno-beli" imaju veliku podršku sa tribina. 
 
"Verujem i očekujem da će sutra biti još više navijača nego protiv Proletera, jer ćemo igrati protiv jačeg protivnika i jednog od direktnih rivala u borbi za Evropu. Naravno, ne moram ni da napominjem koliko nam je svima lepše i lakše da igramo kad osetimo podršku sa tribina i zato pozivam sve navijače da dođu da nas podrže, a mi ćemo dati sve od sebe da ih obradujemo dobrom igrom i pobedom", zaključuje Đuričin.
 
Utakmica između Vojvodine i Radničkog igra se sutra, sa početkom u 18 časova, a ulaz na meč je besplatan.
 
U ostalim utakmicama kola sastaju se: Partizan - Proleter, Inđija - Crvena zvezda, Čukarički - Voždovac, Mačva - Bačka Topola, Napredak - Radnik, Rad - Javor.
  • zbogom pameti

    26.02.2020 11:09
    BIA NAVIJAČI
    jedina dva sporta koji su koliko toliko gledani u Nsadu već po tradiciji od nekoliko godina igraju u isto vreme

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.