Košarkaši Vojvodine gostuju Slobodi u Užicu

Košarkaši Vojvodine gostuju u subotu, 29. februara, Slobodi u Užicu, u 24. kolu Košarkaške lige Srbije.
Košarkaši Vojvodine gostuju Slobodi u Užicu
Foto: 021.rs
Novosađani, poslednji tim na tabeli, gostovaće drugoplasiranoj ekipi. Voša je jednom uspela da savlada Slobodu, dok su Užičani dva puta slavili protiv crveno-belih. Sve su šanse da će Sloboda upisati i treću pobedu protiv Vojvodine, s obzirom na trenutnu situaciju u klubu.
 
Sloboda je u dosadašnjem delu prvenstva upisala 19 pobeda i četiri poraza, dok je rezultat Vojvodine dijametralno suprotan - imaju pet pobeda i 18 poraza. 
 
Voša i Sloboda imaju najefikasnije košarkaše po broju odigranih mečeva i postignutih koševa. Na prvom mestu je Vošin Andrija Simović, koji je na 18 utakmica upisao 381 poen. Odmah iza njega se nalazi Dimitrije Nikolić sa 422 poena na 22 meča. 
 
Utakmica između Vojvodine i Slobode igra se u subotu, u Užicu, sa početkom u 19 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport