Voša će protiv Voždovca pokušati da sustigne Partizan

Fudbaleri Vojvodine u nedelju, 1. marta, gostuju ekipi Voždovca u Beogradu, u 24. kolu Superlige Srbije.
Novosađanima tri boda u borbi za mesto koje ih vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope mnogo znače. Nova tri boda značila bi održavanje distance u odnosu na četvrtoplasirani Čukarički, kojem beže pet bodova, a koji ovog vikenda ide na gostovanje Mladosti.
 
Istovremeno, pobeda otvara mogućnost i da se izjednače po broju bodova sa drugoplasiranim Partizanom, koji će se u večitom derbiju sastati sa Crvenom zvezdom. 
 
Vojvodina je u prošlom kolu prikazala odličnu igru u meču protiv Radničkog, a istakli su se Mrkaić i Vukadinović, koji su u klub došli ove zime. Nasuprot tome, Voždovac je loše počeo prolećni deo sezone, vezavši tri uzastopna poraza od Mladosti, Spartaka i Čukaričkog.
 
Dva kluba su se već sastala ove sezone i tada je na "Karađorđu" slavio Voždovac. U poslednjih 10 međusobnih susreta dva kluba su bila izjednačena, oba su upisala po četiri pobede, a dva puta utakmica nije imala pobednika. 
 
Utakmica između Vojvodine i Voždovca, igra se na stadionu Beograđana, u nedelju, od 14 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport