Fudbaleri Kabela savladali prvoplasirani Grafičar

Fudbaleri Kabela pobedili su na gostovanju prvoplasirani Grafičar, rezultatom 1:0, u 25. kolu Prve lige Srbije.
Kabel je do pobede došao golom Nikole Gajića u 60. minutu meča.
 
Prvo poluvreme proteklo je u znaku inicijative domaćih igrača, ali je i Kabel imao svojih šansi. Grafičar je uspeo i da zatrese mrežu Kabela, ali su sudije pokazale da je to učinjeno iz nedozvoljene pozicije. U finišu prvog poluvremena Kabel je imao odličnu priliku da povede, u gužvi koja je nastala igrači Kabela su pokušali da glavom ubace loptu u mrežu, ali je ona izbijena sa gol linije, iako su se momci u belim dresovima bunili da je lopta prešla gol liniju.
 
U drugom poluvremenu, u 60. minutu, Kabel je došao do prednosti. Nakon prekida na desnoj strani, lopta je ubačena u šesnaesterac Grafičara, a najbolje se snašao Gajić, koji je loptu glavom zakucao u mrežu.
 
Do kraja meča bilo je nekoliko prilika na obe strane, ali nijedna nije bila dovoljno opasna da bi ugrozila čuvare mreže u oba tabora.
 
Posle 25 odigranih mečeva, Kabel je na petom mestu i ima tri boda manje od trećeplasiranog Zlatibora. U narednom kolu igrači novosadskog prvoligaša će dočekati Novi Pazar.
  • Liman

    02.04.2020 13:08
    Moze detelinara
    Secam se kako smo bili darezljivi i vratili vam Korida transparent. :)
  • Детелинара

    09.03.2020 13:29
    Ћао,ћао
    Надам се да ћемо се у некој блиској будућности срести у истом рангу. Да Вас подсетимо мало како бриде образи.. :*
  • Kojot

    09.03.2020 02:58
    Napred Kabel!!!
    Liman Drzava!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.