Gradska liga: Susek rasturio Borac u derbiju, Dinamo sa 11 golova savladao Železničar

Prolećni deo Gradske lige Novog Sada, šesti rang domaćeg fudbala, počeo je za vikend u Novom Sadu i okolini.
Gradska liga: Susek rasturio Borac u derbiju, Dinamo sa 11 golova savladao Železničar
Foto: 021.rs
Derbi kola je igran u Suseku, gde su se Bačvani nadmetali sa Sremcima iz Rakovca. Drugoplasirani Susek dočekao je trećeplasirani Borac iz Rakovca. Iako se očekivala neizvesna utakmica, ekipa Suseka nadigrala je goste i odnela ubedljivu pobedu, rezultatom 7:1.
 
Dinamo iz Budisave je nastavio pobednički niz koji je započeo zimus, a ovog puta savladao je šestoplasirani Železničar i to sa 11:1. Ovakva injekcija za gol razliku omogućila je Dinamu da sa 12. mesta skoči na 10, čime su se izjednačili po broju bodova sa Vinogradarom, ali imaju bolju gol razliku.
 
Bolju gol razliku Dinamo ima i od Čeneja, Hajduka, Titela, Železničara, ekipa koje su ispred njega, a koje im "beže" za jedan do tri boda. 
 
Miletić pokušava da se domogne mesta koje će ga vratiti nazad u Novosadsku ligu, gde se neslavno proveo prošle sezone. Na putu plasmana u viši rang savladao je Hajduk sa 3:0 i to ga smešta na četvrto mesto u šampionatu, sa istim brojem bodova kao trećeplasirani rakovački Borac.
 
U ostalim utakmicama igrali su: Obilić - Titel 0:2, Slanobarac - Sloga 3:2, Proleter - Vinograda 4:3, Moskva - Čenej 0:4.
 
  
  • Mile

    05.06.2020 16:17
    Borac Rakovac
    Borac je po meni ekipa koja zaslužuje u Vojvođanskoj ligi, ali svake sezone menja trenera, upravu i igrače. Kada bi ostala ekipa koja je krenula ovu takmičarsku sezonu do 3 do 4 godina Borac bi bio u Vojvođanskoj ili u Srpskoj ligi. Ali bez para Borac ne može tamo gde i zaslužuje. Kada bi FSGNS davao pare klubovima da mogu da igraju što bolje, a ne klubovi da dižu kredite da bi mogli da opatanu do sledeće sezone.
  • Leteci postar

    10.03.2020 13:13
    Uslovi u klubu
    Mislim da nije u redu da ovaj poraz od 10 golova razlike jednog kluba iz grada ostane samo na "Dinamo sa 11 golova savladao Zeleznicar". Voleo bih da vas medij istrazi sta se to desava u Fudbalskom klubu Zeleznicar iz Novog Sada pa klub dolazi do toga da dozivi najubedljivi poraz u istoriji novosadskog fudbala kao jedan gradski klub. Ocigledno da su svi digli ruke. Nadam se i dalje da ovo moze da se dovede u neko normalno stanje gde su rezultat, trening i druzenje na prvim mestima.
  • Gogi

    09.03.2020 19:55
    Zeleznicar
    Treba napomenuti samo, da u fk Zeleznicar ne igraju momci koji su igrali prvi deo sezone. Sklonjeni su i dovedeni drugi momci koji ce na zalost biti tu da poprave gol razliku protivnicima.
    I dalje nije jasno sta se desava sa Zeljom i zasto je takva situacija? Ko je to dozvolio?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport