Košarkaši Vojvodine poraženi u Čačku, ispali u Drugu ligu

Košarkaši Vojvodine poraženi su od čačanskog Borca, rezultatom 76:63, u poslednjem kolu Košarkaške lige Srbije.
Košarkaši Vojvodine poraženi u Čačku, ispali u Drugu ligu
Foto: 021.rs
Ishod za Vojvodinu je i pre poslednjeg kola bio poznat - Novosađani će se od naredne sezone takmičiti u Drugoj ligi Srbije. Ipak, hteli su košarkaši Voše da se oproste pobedom, ali im to nije pošlo za rukom.
 
Borac je na domaćem terenu izveo kombinovani tim, pa je data prilika i nekim mlađim igračima. Dobro su startovali domaćini, poveli sa 22:14 u prvoj četvrtini, ali su igrači Vojvodine pred odlazak na poluvreme uspeli da preokrenu rezultat, uzevši drugi kvartal sa 20:10. 
 
Posle pauze, na koju se otišlo pri rezultatu 34:32 u korist Vojvodine, gosti su nastavili da se grčevito bore za pobedu, ali je treća četvrtina ipak pripala Borcu (18:17).
 
U poslednji period utakmice Voša je ušla sa minimalnom prednošću, pa je krenula na sve ili ništa. Nije se to isplatilo i Čačani su izdominirali na terenu, uzevši poslednji kvartal sa 26:12, stavljajući tačku na meč pri rezultatu 76:63.
 
Vojvodina porazom napušta Košarkašku ligu Srbije, u kojoj se takmičila u prethodne tri sezone. Od samog starta klub je bio suočen sa brojnim problemima, od finansijskih do kadrovskih, pa je za sve ljubitelje kluba ovo jedna sezona za što skoriji zaborav.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport