Novosadska liga: Pobednička niska Jedinstva, Indeksa i Novog Sada

Mečevi 19. kola Novosadske lige odigrani su bez prisustva publike, a svoje pobedničke pohode nastavili su Jedinstvo, Indeks i Novi Sad.
Novosadska liga: Pobednička niska Jedinstva, Indeksa i Novog Sada
Foto: 021.rs
Jedinstvo se na domaćem terenu namučilo sa Bačkom iz Begeča, pretposlednjim timom lige. Iako je Jedinstvo imalo incijativu i dominiralo terenom, gostujući igrači su dobro postavili odbranu i znatno otežali put Rumenčanima do gola Bačke. Muke Jedinstva prekinuo je Gadžić sredinom drugog poluvremena, donevši pobedu svom timu i miran san na vrhu tabele.
 
Indeks je na Đačkom igralištu dočekao Sirig, tim iz Sredine tabele, koji igra solidno ove sezone. Indeks nastavlja da gazi ka baražu za Vojvođansku ligu Jug, pa su im tri boda protiv Siriga, s pobedom od 2:0, dobro došla da održe distancu u odnosu na trećeplasirani Novi Sad.
 
Utakmice Novosadske lige igrale su se bez prisustva publike. Međutim, najverniji navijači Novog Sada ostavili su poruku "Kanarincima" na tribini: "Ne boji se Detelinara korone, mislima uz naše šampione". 
 
A na stadionu Novog Sada gostovali su igrači Fruškogorskog partizana. Inicijativu su imali "Kanarinci" i u 29. minutu se borbenost isplatila, pošto je Pekić postigao jedini gol na utakmici. 
 
 
Prve bodove u prolećnom delu šampionata upisao je i Fruškogorac, i to u sudijskoj nadoknadi. Dočekali su momci iz Kamenice ŽSK Žabalj. Bilo je prilika na obe strane, ali je o rezultatu odlučio u 92. minutu Jevtić, koji se dobro snašao, dočekao odbijenu loptu i glavom je prosledio u mrežu.
 
Komšijski derbi igrao se u Futogu, gde je gostovao Veternik. U 90. minuta komšijskog nadmetanja slavili su Futožani sa 4:1.
 
U ostalim utakmicama igrali su: Slavija - Omladinac 2:0, Hajduk - Šajkaš 1:3, TSK - Tatra 0:1, Petrovaradin - Bačka 2:0.
 
  
  • JaDetelinarac

    16.03.2020 14:55
    Bravo Kanarinci!! FKNS!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport