Voša želi da ponovi uspeh: Došao Čubrilo, ostaje efikasni Blagojević

Odbojkaški klub Vojvodina nastavio je sa treninzima, ali i sa dovođenjem pojačanja.
Osvajač tripl krune i učesnik Lige šampiona iza sebe ima jednu od najuspešnijih sezona u novijoj istoriji, a takav rezultat donosi obavezu više – da u narednoj sezoni uradi ne manje od toga.
 
Većina igrača ima važeće ugovore, a sa jednim od najefikasnijih odbojkaša u sezoni 2019/2020, Aleksandrom Blagojevićem, produžena je saradnja na još godinu dana. Takođe, u redove Vojvodine vratio se, sada već iskusni, dizač Luka Čubrilo.
 
"Ponovo sam u svom klubu i zahvalio bih se svima što su mi pružili šansu. Zaista sam zadovoljan, ekipa je talentovana, pokazala je kvalitet i pred nama je izazov da sve to ponovimo. Nadam se da ću svojim iskustvom pomoći da nastavimo niz uspeha", poručio je Čubrilo.
 
Njegov saigrač Aleksandar Blagojević bio je jedan od ključnih igrača u prošloj sezoni. Kaže da mu je zadovoljstvo što će nastaviti da brani boje Vojvodine i da se bori za nove trofeje.
 
"Ekipa iza sebe ima jako uspešnu sezonu, a ja kao pojedinac možda i najuspešniju do sada. To je jedan od razloga zašto sam odlučio da ostanem i da nastavim tamo gde sam stao. Želim da poboljšamo igru, pre svega na evropskoj sceni. Mislim da smo možda ostali dužni u par mečeva publici i sebi u grupnoj fazi Lige šampiona, igrali smo dobro, ali je malo falilo za neku pobedu. Siguran sam da će to sada biti realno. Biće nam lakše, jer se poznajemo, znamo šta očekujemo jedan od drugog. I ja ću se brže adaptirati i imati više prostora da se pripremim nego prošle sezone", dodao je Blagojević.
 
Po rečima sportskog direktora kluba Slobodana Boškana kaže da mu je žao što novu titulu prvaka Srbije nisu mogli da osvoje na terenu, ali da su zasluženo proglašeni šampionima. Dodaje da ambicije ostaju iste i da klub želi da ponovi uspehe.
 
"Istakao bih i to da smo sa trojicom igrača napravili nove ugovore na četiri godine, a to su Lazar Bajandić, Andrej Rudić i Stefan Negić. Na taj način smo poslali poruku da želimo i dalje da ulažemo u mlade igrače, da im pružimo šansu da igraju, sazrevaju, da se razvijaju u Vojvodini igrajući domaća i evropska takmičenja. Kada su ostali igrači, kojima je istekao ugovor u pitanju, razgovarali sa svima. Lakčević ne ostaje, jer smo se opredelili da se oslonimo na naše mlade odbojkaše. Uz Negića na mestu libera biće Radoslav Brborić, koji se vraća iz Kraljeva, sa pozajmice. Zadovoljni smo igrama Mehića i Mašulovića, želimo da ostanu, razgovaramo, čekamo da se izjasne i da vidimo uslove", zaključio je Boškan.
  • Novosadjanin

    16.05.2020 09:36
    SNS
    Kada je Boškan tako dobar,zašto nije napravio nešto od svog privatnog kluba Dunav Voleja.Sve SNS klapa,samo novac i lični interesi,gde su sada velika pojačanja Kubanac,Ukrajinac....
  • Mitar

    15.05.2020 23:48
    Bravo Boškane
    Nekada veliki igrač sada odličan sportski direktor sa jasnom vizijom i pravim potezima. Vojvodina jedna jedina

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.