Lalatović ostaje u Vojvodini

Nenad Lalatović najverovatnije će ostati u Vojvodini i po završetku sezone.
Lalatović ostaje u Vojvodini
Foto: 021.rs
Lalatović se u Vošu vratio u junu prošle godine, nakon dve Vošine sezone "za zaborav". Po drugi put se našao na klupi Vojvodine i ponovo je vratio tim u vrh domaćeg fudbala. 
 
Iako je u nekoliko navrata govorio da bi voleo karijeru da nastavi u inostranstvu, poslednjih nedelja je poručivao kako mu je u Novom Sadu prelepo i da bi voleo da ostane u Vojvodini i u godinama koje dolaze.
 
Po pisanju "Sportskog žurnala", Lalatović se već dogovorio sa upravom o nastavku saradnje i ugovor bi trebalo da bude potpisan u narednih nekoliko dana. 
 
Voša je trenutno treća u šampionatu i imaće priliku da se bori za mesto vicešampiona države protiv Partizana, koji joj beži tri boda. Osim mesta koje vodi u Evropu, Vošine ambicije su i osvajanje trofeja Kupa.
  • Novo naselje fkv

    21.05.2020 08:38
    Само напред, Војводина!
    У инат душманима....
  • Slaninar

    20.05.2020 23:09
    Spram sveca i tropar. Svi koji su u srpskom fudbalu u upravama i na klupama klubova su kompromitovani, znatno manje od političara i popova, ali opet dovoljno da bude gadno dok ih se gleda i sluša. U datim okolnostima Lalatović je idealno rešenje za Vošu. Zna da namesti igru i digne ekipu. Kome se gadi neka ne gleda. Da stvari budu čiste u srpskom fudbalu ja dočekati neću, zato ću uvek ići da gledam i podržim Vošu koju volim.
  • Liman FCV

    20.05.2020 18:42
    Kako da ne
    Ako stranka zatraži, ićeš na sledeći im projekat. Možeš na Kabel. Dovoljno smo te gledali ovde.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport