Vojvodina remizirala sa Čukaričkim

Fudbaleri Vojvodine igrali su nerešeno 1:1 protiv ekipe Čukaričkog, u 27. kolu Superlige Srbije.
U meču koji je odigran bez prisustva gledalaca na "Karađorđu", strelac za Vošu bio je Bojić u 13, dok je gol za Beograđane postigao Tedić u 76. minutu.
 
Prva prilika na utakmici je viđena u 11. minutu, kada je Vukadinović dobro prošao po levoj strani i šutirao sa sedam-osam metara iskosa, ali je Petrović odbranio. Međutim, samo dva minuta kasnije, Voša je ipak došla u vođstvo.
 
U šesnaestercu Čukaričkog, Čović je sjajno proigrao Vukadinovića, koji je izašao sam ispred Petrovića i šutirao, ali je golman Beograđana odbranio. Međutim, u nastavku akcije, Đorđević je centrirao sa leve strane, a na drugoj stativi se na pravom mestu našao Bojić i glavom prosledio loptu u mrežu.
 
Već u 22. minutu, lako je moglo biti 2:0 za crveno-bele. U šesnaestercu Čukaričkog, Topić se driblingom oslobodio jednog od gostujućih fudbalera i odigrao pas pred peterac, nakon čega je lopta došla do Vukadinovića, koji je šutirao sa desetak metara iskosa, ali je lopta otišla pored gola.
 
Od tog trenutka, igra se odvijala uglavnom na sredini terena, da bi tek u 74. minutu Voša imala novu priliku. Ovoga puta, Topić je šutirao sa oko 18 metara, Petrović je odbranio, a lopta se potom odbila do Bojića, koji je takođe šutirao sa desetak metara, ali je lopta otišla nekoliko centimetara pored stative.
 
Samo dva minuta kasnije, Čukarički je uspeo da dođe do izjednačenja. Posle kornera za gostujući tim, u šesnaestercu Vojvodine je nekoliko igrača pokušalo da dođe do lopte, a sudija Miloš Đorđić je procenio da je neko od crveno-belih igrao rukom, pa je dosudio penal za Beograđane. Jedanaesterac je sigurno izveo Tedić i izjednačio rezultat.
 
Do kraja meča, fudbaleri Vojvodine pokušavali su da dođu do novog vođstva, ali je i Čukarički koristio svaku priliku da dođe do preokreta. Ipak, prave šanse su izostale, pa je utakmica završena remijem.
  • Pedja

    30.05.2020 15:01
    Videcemo
    Tek ce se u evropskim takmicenjima videti da li ista vredimo. Ove dve ekipe su u prvih pet u Srbiji. Domace prvenstvo je naravno potpuno neregularno, a uslov opstanka u danasnjem srpskom fudbalu je da klubom upravljaju mafija i SNS, izmedju kojih i nema razlike.
  • V

    30.05.2020 14:15
    @Detos
    Tvoj komentar i ime ne idu zajedno.... Detelinara nikad nije bila uz Vosu vec uz Rfk Novi Sad! Nikad firmasi ovde nisu ziveli niti ce....
  • Slaninar

    30.05.2020 14:01
    Zapad
    Eeee,moja Vojvodino,sta si docekala?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport