Voša dočekuje Mladost u četvrtfinalu Kupa Srbije

Fudbaleri Vojvodine dočekaće u sredu, 3. juna ekipu Mladosti iz Lučana, u četvrtfinalu Kupa Srbije.
Voša i Mladost su se ove sezone već dva puta susreli i na oba meča trijumfovala je Vojvodina rezultatom 2:1. U oba navrata radilo se o neizvesnim mečevima. 
 
Tim iz Lučana odlično poznaje Nikola Andrić, koji je u redove Vojvodine stigao zimus upravo iz Mladosti.
 
"Protiv njih nas sigurno očekuje još jedna teška, ali po mom mišljenju interesantna i dobra utakmica. Kup je takmičenje u kojem je sve otvoreno, a Mladost je u prethodne dve sezone dolazila barem do polufinala. Mi ćemo dati sve od sebe da im prekinemo taj niz, odnosno da mi budemo tim koji će izboriti plasman u polufinale. Uz maksimalno zalaganje i instrukcije našeg šefa, verujem da ćemo uspeti u tome", poručuje Andrić.
 
Ovo će biti prva utakmica od ukidanja vanrednog stanja na kojoj će Voša imati podršku sa tribina. Na "Karađorđu" će biti dozvoljeno prisustvo 1.000 ljudi, uključujući igrače, službena lica, redare...
 
Za ovaj meč, biće otvorene samo zapadna i severna tribina stadiona. Ulazak na zapadnu tribinu biće dozvoljen samo vlasnicima sezonskih ulaznica, što važi i za one koji poseduju sezonsku kartu za istočnu tribinu. Za ulazak na severnu tribinu biće potrebno preuzeti besplatne ulaznice, koje će se deliti u prostorijama navijačke grupe Firma na severnoj tribini stadiona.
 
Utakmica između Vojvodine i Mladosti igra se u sredu od 20 časova.
 
U ostalim mečevima četvrtfinala sastaju se Crvena zvezda - Inđija, Čukarički - Radnički i Radnik - Partizan.
  • Novo naselje fkv

    02.06.2020 16:40
    Zvezda za subotnji mec stampa 27.000 ulaznica, nama se dozvoljava 1000 gledalaca bez istoka...
    Gradjani smo drugog reda...
  • Huncut

    02.06.2020 16:28
    Slaninar
    Dozvoljeno da udje do 1000 ljudi...pa retko kad je bilo vise :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.