Lalatović: Svejedno mi je koga ćemo dobiti na žrebu, priželjkujem samo fer-plej

Šef stručnog štaba Vojvodine Lalatović izjavio je da fudbaleri novosadskog tima zaslužuju da podignu trofej Kupa Srbije, nakon što je njegov tim u četvrtfinalu takmičenja savladao Mladost, nakon penal serije.
Lalatović: Svejedno mi je koga ćemo dobiti na žrebu, priželjkujem samo fer-plej
Foto: 021.rs
Voša još uvek nije na zadovoljavajućem nivou, smatra Lalatović, ali dodaje da tim iz utakmice u utakmicu igra sve bolje.
 
"Posle 55 dana pauze zbog virusa koji je zahvatio ceo svet, mi još uvek tražimo formu koju želim da Vojvodina ima. No, iz utakmice u utakmicu igramo sve bolje, a ja sam jako zadovoljan i ponosan na moje igrače, jer su oni najzaslužniji za to što je naša Vojvodina danas treća i što će igrati Evropu, kao i polufinale Kupa. Na tome im treba čestitati, a ovu pobedu posvećujemo Gradu Novom Sadu i našim navijačima, koji su danas bili naš 12. igrač. Ja volim kad nas oni bodre tokom svih 90 minuta, jer time daju vetar u leđa mojim igračima, kojima je onda mnogo lakše da igraju", poručuje Lalatović.
 
Voša je igrala bez Mirka Topića, ali trener crveno-belih poručuje da ga je Stojković odlično zamenio.
 
"Najvažnije je to da smo prošli u polufinale. Ovi igrači su zaslužili da dignu trofej", kaže Lalatović.
 
On hvali i suđenje na meču i, kako kaže, kada se ovako sudi, "Srbija i srpski fudbal mogu samo da napreduju".
 
"Ne treba gledati da li neko već godinama juri dva trofeja ili neko zbog navijača mora da spasi sezonu tako što će osvojiti pehar. Kad smo uspeli da pobedimo koronu, dajte da pobedimo i takve stvari. Neka ne bude da neki od dva kluba, među ova četiri u polufinalu, mora da osvoji trofej. Pehar neka osvoji tim koji ga najviše zasluži, jer ne treba da spasavamo nikog osim srpski fudbal. Na dobrom smo putu ka tome i zato sve pohvale za FSS i naše sudije. Postajemo jedna velika i moćna Srbija, baš kao i naš fudbal, a ukoliko suđenje i dalje bude 50:50, napredovaćemo još više iz godine u godinu. Ja sam apsolutno siguran da će u polufinalu sve biti 50:50", navodi Lalatović.
 
Lalatović kaže da mu je svejedno protiv kojeg tima će se nadmetati u polufinalu.
 
"Apsolutno mi je svejedno koga ćemo dobiti na žrebu i priželjkujem samo da bude fer-pleja. Naša liga stvarno napreduje, a Savez, na čelu sa Slavišom Kokezom i mojim velikim prijateljem Vladimirom Matijaševićem, izvanredan je i radi dobar posao", zaključuje šef struke Vojvodine.
 
Žreb za polufinalne parove Kupa Srbije održaće se u petak, a Voša već u subotu igra narednu utakmicu u šampionatu, kada gostuje Javoru u Ivanjici.
  • Detos

    04.06.2020 15:31
    Samo napred Vojvodina
  • V

    04.06.2020 15:14
    Vidim danas u jednim novinama Lalat hvali FSS, Kokezu i ekupu kako je nasa liga odlicna, kako je sve super?? Pre par meseca se krstom kunuo da ce da isprica sve o namestaljkama u prvenstvu?? Cekaj sta je onda istina? Kad ovaj covek prica istinu a kad ne??
  • Ljubitelj

    04.06.2020 13:08
    Fudbala
    Joj...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.