Proleter dočekuje TSC na "Karađorđu"

Fudbaleri Proletera dočekaće danas na stadionu "Karađorđe" ekipu TSC-a iz Bačke Topole.
Proleter dočekuje TSC na "Karađorđu"
Foto: 021.rs
Timu Dragana Radojičića na megdan dolazi četvrtoplasirana ekipa u prvenstvu, koja je željna pobede kako bi držala korak za trećeplasiranom Vojvodinom.
 
Dva tima su se već susrela ove sezone i tada je u Bačkoj Topoli bio nerešen rezultat (1:1). 
 
Na 27 utakmica TSC, koji je debitant i najprijatnije iznenađenje ove sezone, ostvario je 15 pobeda, osam remija i četiri poraza. Nasuprot tome, Proleter je upisao sedam pobeda, osam remija i 12 poraza, što ga smešta na 11. mesto na tabeli.
 
Za Proleter utakmica protiv TSC-a nema rezultatski značaj, jer su obezbedili učešće u narednoj sezoni, ali bi eventualna pobeda ili remi značila Vojvodini, koja bi imala šansu da se dodatno "odlepi" od tima iz Bačke Topole.
 
Utakmica između Proletera i TSC-a igra se u petak, na "Karađorđu", od 18 časova.
  • Ns boy

    05.06.2020 13:49
    Tsc mi se čini kao zdrava fudbalska priča.Gledaću meč zbog Lukića i našeg deteta Siladjija.Siladji je još jedan izdanak naše škole koji je oteran iz kluba a umesto njega dovodjeni su menadzerski igrači na štetu kluba.Iz nekog razloga fudbalski magovi iz naše uprave nisu stipendirali Tedića,Mićina,Stanojeva i druge pa se na nasoj deci bogate Čukarički i Zvezda dok mi dovodimo poluigrače za velike plate na kojima se bogate navijači,menadžeri.
  • Gavra

    05.06.2020 12:56
    Bolji je tim TSC a i organizaciono su jači , još im i trebaju bodovi, dakle dvojka, jer ovi nemaju ni struku ni upravu, a ni navijače, samo ih drži Kokeza sa svojim igračima i nameštaljkama!
  • CoVid

    05.06.2020 11:32
    Ajmo Proleter mada bice tesko , TSC je vrlo jak

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.