Lalatović: Moji igrači su heroji Novog Sada

Posle pobede njegovog tima protiv Partizana, šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je da su crveno-beli trijumfovali snagom svog kolektiva.
Lalatović: Moji igrači su heroji Novog Sada
Foto: 021.rs
Vojvodina je sinoć pobedila Partizan rezultatom 1:0 (1:0), u derbiju poslednjeg kola Super lige Srbije.
 
"Za 90 minuta, Partizan nije imao nijednu stopostotnu šansu, mada nismo ni mi imali Bog zna kakve. Partizan ima jako dobar tim i dobre pojedince, koji u svakom trenutku jednim potezom mogu da reše utakmicu. Međutim, danas je pobedio naš kolektiv i želja mojih igrača da pokažu da su s pravom tu gde jesu. Oni su heroji Novog Sada i najzaslužniji za ovu sjajnu sezonu, jer oni su uspeli da se kvalifikuju u finale Kupa i izađu u Evropu. Ko god da je trener, to ne može da se desi bez tako sjajnih momaka", izjavio je Lalatović.
 
On se zahvalio navijačima "stare dame" na podršci koju su pružili igračima.
 
"Hvala našim navijačima, koji su bili naš 12. igrač. Jako mi je žao što u sredu neće doći u Niš da nas bodre, jer smatram da će nam tamo biti izuzetno potrebni. Niš je Partizanov grad i ići ćemo u grotlo njihovih navijača. Njih će biti oko 15.000, a mi ćemo biti sami, ali probaćemo da donesemo taj trofej u Novi Sad. Biće teško, ali nadam se da ćemo uspeti. Na teškim utakmicama se pokazuje koliko si hrabar, a ja verujem da ćemo to i pokazati", rekao je Lalatović.
 
Sinoć na meču, on je često bio izložen uvredama koje su mu upućivali navijači Partizana. Smatra da nijednim gestom nije zaslužio uvrede koje mu se upućuju.
 
"Oni samo u mene gledaju i od prvog do poslednjeg minuta im je poenta samo to da mene vređaju i pobede. Uopšte ne znaju da igraju protiv Vojvodine, već misle da igraju protiv mene. Sasvim normalno sam se ponašao i nisam bio nekulturan. Čime sam ja to izazvao i zaslužio? Time što ih pobedim? Na to imam pravo. Nisam kriv što me ne vole. Ni ja ne volim njih. Ne mrzim ih, ali iskreno, ne volim ih. Volim kad ih pobedim i uživam u tome", naveo je Lalatović.
 
Šef stručnog štaba Vojvodine smatra da nije adekvatno zaštićen: "Pošto sam ja u pitanju, nema veze što se čuju uvrede. Ako sudija prekine utakmicu kad vređaju nekog drugog, zašto je ne prekine kad vređaju mene? Smatram da sam zaslužio da se to desi kad me ceo stadion vređa, zbog svega što sam dao srpskom fudbalu".
 
U finalu Kupa Srbije, Vojvodina će u sredu od 19 časova u Nišu ponovo igrati protiv Partizana.
  • AAAleXXX

    21.06.2020 12:57
    kako neznalice kmece
    Onaj Boro kaze"neznam sta je Lalatovic dao srpskom fudbalu", pa ko ti je kriv sto si pristrasni neznalica- to neznaci da Lalatovic nije ostavio trag i ostvario rezultate..
  • Www

    21.06.2020 06:27
    Gledao sam malo utakmicu.Ne razumem zasto se stadion Vojvodine ne zove na primer "Vujadin Boškov",nego "Karadjordje".Zar bas stvarno u nicemu ne razmisljamo?
  • Dragan

    20.06.2020 20:07
    @Nepristrasan
    Kme Kme

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.