Večeras finale Kupa, navijači Voše utakmicu prate sa "Karađorđa"

Fudbaleri Vojvodine pokušaće danas u Nišu da dođu do drugog trofeja Kupa Srbije, ali da bi to učinili moraju da savladaju starog rivala - Partizan.
U poslednjem meču dva tima, odigranom pre samo nekoliko dana na "Karađorđu", slavila je Vojvodina, ali beogradski tim nije izašao u svom najjačem stavu na teren novosadskog stadiona. 
 
Partizan je u poslednjih 10 mečeva između dva kluba bio ubedljiviji. Kao pobednik je izlazio pet puta, Voša je slavila u tri navrata, a dva puta se igralo nerešeno. U Kupu su poslednji put igrali 2017. godine i tada je kao pobednik iz dvomeča izašao Partizan, pošto je na svom terenu slavio minimalnim rezultatom, dok se u Novom Sadu igralo bez golova.
 
Iako Lalatović želi da sa svojim timom konačno podigne trofej Kupa, put do toga neće biti nimalo lako. Vojvodina neće moći da računa na podršku navijača u Nišu, s obzirom na to da su odlučili da bojkotuju meč, zbog izbora lokacije.
 
 
Iz tog razloga FK Vojvodina organizovala je praćenje utakmice sa velikog video-bima na "Karađorđu". Svi gledaoci biće smešteni na natkrivenoj, zapadnoj tribini "Karađorđa".
 
"Kapije zapadne tribine biće otvorene već u 18 časova, a do početka utakmice, gledaoci će imati priliku da se zabavljaju i uživaju u muzičkim numerama, novim video spotovima snimljenim u prethodnih nekoliko dana, ali i da vide i čuju poruke bivših proslavljenih fudbalera Vojvodine, koji su se pred finale Kupa obratili kako bi poželeli sreću svom bivšem klubu. Sve to biće emitovano na najsavremenijem 'LED' ekranu veličine 70 kvadratnih metara, te nema sumnje da će sutrašnji događaj na 'Karađorđu' biti pravi užitak za prisutne i predstavljati pravi vojvodinaški praznik u Novom Sadu", poručuju u klubu.
 
Voša je pozvala sve Novosađane da dođu na "Karađorđe" kako bi zajedno bili uz igrače u odlučujućoj borbi za pehar.
 
Meč između Vojvodine i Partizana počinje u 19 časova.
  • Cccc

    24.06.2020 16:13
    Za lecenje dece posalimo sms!
  • Detos

    24.06.2020 14:14
    Samo Vosa
    Uslovi su nenormalni
    a inasa ljubav prema Vosi je najveca
    Uvek uz Vosu
  • 021

    24.06.2020 14:06
    Pozdrav od Novaka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.