VIDEO, FOTO: Navijači Vojvodine bodrili svoj klub u finalu Kupa sa "Karađorđa"

Navijači Vojvodine pratili su na "Karađorđu" utakmicu finala Kupa Srbije između Vojvodine i Partizana, koja se igrala u Nišu, a rezultirala trijumfom Vojvodine posle boljeg izvođenja penala.
VIDEO, FOTO: Navijači Vojvodine bodrili svoj klub u finalu Kupa sa "Karađorđa"
Foto: 021.rs

Voša je prethodno pozvala sve Novosađane da dođu na "Karađorđe" kako bi zajedno bili uz igrače u odlučujućoj borbi za pehar.

Utakmica je počela u 19 časova.

 

 
Vojvodina je na poluvremenu povela sa 1:0, što su navijači na "Karađorđu" proslavili. 
 
 
Drugom golu Vojvodine prethodio je fantastičan prodor Bojića, prošao je jednog igrača i potom je Stojkoviću kroz noge proturio loptu za vođstvo Vojvodine u 56. minutu.
 
U 80. minutu Partizan je smanjio vođstvo na 2:1 golom Stevanovića. Sudija je odlučio da se igra šest minuta nadoknade, iako nije bilo dugih prekida utakmice. Pavlović je za Partizan izjednačio na 2:2 u 6. minutu nadoknade vremena. Usledili su produžeci po 15 minuta bez golova, a penali su odlučili da trofej pripadne Vojvodini.
 
 
 
 
 
Navijačima Vojvodine na tribinama je poručeno da poštuju distancu zbog virusa korona.
 
 
 
Navijači su bili na zapadnoj tribini i mogli su da sede na svakoj drugoj stolici, ali je pridržavanje mera bilo "fleksibilno".
 
Utakmica se pratila preko velikog video bima, a navijači pevaju pesme i bodre svoj klub.
 
Utakmica se pratila na ovaj način zato što su i klub i navijači negodovali zbog izbora Niša za lokaciju na kojoj se igra finale Kupa Srbije.
 
  • dex

    25.06.2020 16:36
    "Kakvi su to navijaci sto bodre klub na svom stadionu" -to su pametni navijaci (ako navijaci uopste mogu da budu pametni).
  • Milos

    25.06.2020 13:39
    Sta je sa glavom
    Kakvi su to navijaci sto bodre klub na svom stadionu,a klub im igra finale kupa na 3 sata auto putem.takav potez nema veze sa navijacima i navijackom grupom.
    Lalate majstore.
  • Gusztav

    25.06.2020 01:38
    Jel se ovo zove prirodna selekcija?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.

Remi Voše i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Čukaričkog, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.

Sigurna pobeda novosadskih košarkaša

U 27. kolu Košarkaške lige Srbije Vojvodina je lakše nego što se očekivalo savladala OKK Beograd sa 91:76, po četvrtinama rezultat je glasio 32:21, 22:12, 16:21, 21:22.