Nikola Drinčić najbolji igrač Vojvodine po izboru navijača

Nakon dve loše sezona, Vojvodina se ponovo vratila u vrh domaćeg fudbala, a u tom pohodu se, po izboru navijača Vojvodine, najviše istakao kapiten tima Nikola Drinčić.
Nikola Drinčić najbolji igrač Vojvodine po izboru navijača
Foto: 021.rs
Voša je osvajač Kupa za sezonu 2019/2020, dok je u prvenstvu zauzela treće mesto, što je znatno bolje u odnosu na prethodne dve sezone kada je i igranje plej-ofa Superlige Srbije bilo upitno. 
 
Iako su ove sezone mnogi igrači, od Rockova, preko Saničanina, do Bojića, imali odlične partije u crveno-belom dresu, po tradicionalnom izboriju navijača na sajtu fkvojvodina.com, za najboljeg u ovoj sezoni proglašen je Nikola Drinčić.
 
Drinčić je bio pravi lider na terenu. Odigrao je 35 utakmica u oba takmičenja i nijednom nije bio zamenjen. Upisao je dva gola i osam asistencija. 
 
Kapitensku traku je preuzeo na polusezoni, kada je iz kluba otišao mladi Ranko Veselinović. Osim po partijama, ostaće upamćen i po gestu u finalu Kupa Srbije, kada je pre dodele pehara igračima Vojvodine, skinuo kapitensku traku i dao je Emilu Rockovu, kako bi on bio taj koji će prvi podići trofej.
 
Titulu najboljeg strelca poneo je Petar Bojić koji je postigao sedam golova u oba takmičenja, a odmah iza njega su Dejan Zukić i Miljan Vukadinović. Ipak, u ovoj sezoni najviše golova za Vojvodinu, ukupno devet, dao je Bojan Matić, koji je na polusezoni odlučio da napusti Novi Sad i pređe u redove Partizana.
 
Priznanje najboljeg igrača tima, po izboru navijača, do sada su dobili Abubakar Oumaru tri puta, Emil Rockov dva puta, Džosef Kizito dva puta, Ivica Francišković, Ranko Despotović, Gojko Kačar, Slobodan Medojević, Marko Poletanović, Nino Pekarić, Novica Maksimović, Filip Malbašić.
  • Vons

    29.06.2020 07:26
    Jedna jedina
    Cestitke Drini
  • Detos

    28.06.2020 21:46
    Uvek Vosa
    Bravo za Drincica
    Zaluzeno kapitenski
    a potez u finalu lljudski

  • Kursula

    28.06.2020 17:31
    Dirno j... ..
    Sezona karijere, finale odigrao pravo kapitenski. Svaka čast, ostavio srce na terenu u svakom smislu te reč, čast je bilo gledati te.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Vojvodina pobedila i u Užicu

Košarkaši Slobode iz Užica su se spremali da pobedom nad Vojvodinom, liderom Košarkaške lige Srbije, produže sjajan niz od devet pobeda u poslednjih deset utakmica.