VIDEO: Stonoteniserke Novog Sada ponovo šampionke Srbije

Stonoteniserke Novog Sada osvojile su treću u nizu titulu državnog šampiona.
Na završnom turniru na Novom Beogradu, stonoteniserke iz Novog Sada su u polufinalu savladale gradske rivalke iz STK Panonija, da bi u finalu bile bolje od Nišlijki iz kluba "Josip Kolumbo". 
 
Novosađanke su nastavile dominaciju, s obzirom na to da im je ovo peta titula u klupskoj istoriji, treća u nizu i osmo uzastopno finale domaćeg šampionata.
 
 
Između ostalog, imaju najmlađi šampionski tim, s obzirom na to da je prosek godina stonoteniserki 19 godina.
 
U finalu se smenjivalo vođstvo, ali je Jokić u duelu sa Vejnović prelomila i donela prednost u partijama. U poslednjem meču tačku na odličnu sezonu stavila je sedamnaestogodišnja Radmila Tominjak, koja je savladala Anđelu Menger sa 3:0, donevši novu titulu svom timu.
  • Lala

    29.06.2020 13:26
    Sve cestitke .
  • Ns

    29.06.2020 11:40
    voljeni sport
    Čestitke od srca! Samo napred!
  • Korida Detelinara

    29.06.2020 11:39
    Bravo!!
    Bravo Novosadjanke, bravo zuto plavi!!!!!
    MI SMO KORIDA IZ GRADA ZITA!!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Vojvodina pobedila i u Užicu

Košarkaši Slobode iz Užica su se spremali da pobedom nad Vojvodinom, liderom Košarkaške lige Srbije, produže sjajan niz od devet pobeda u poslednjih deset utakmica.