Voša protiv Bečeja na startu priprema za novu sezonu

Fudbaleri Vojvodine odigraće danas, 11. jula, protiv ekipe Bečeja 1918, svoju prvu prijateljsku utakmicu u pripremama za novu sezonu.
Nakon uspešne sezone, u kojoj je osvojio trofej Kupa, domogao se trećeg mesta u šampionatu i obezbedio kvalifikacije za Ligu Evrope, novosadski tim ima velike ambicije i u periodu koji je pred njim. 
 
Tim ima u planu da se priprema u Novom Sadu i da pre početka takmičarskih utakmica, odigra pet prijateljskih mečeva. 
 
Prvi susret imaće sa ekipom Bečeja 1918, koja se takmiči u Srpskoj ligi - Vojvodina. 
 
Meč se igra u Fudbalskom centru "Vujadin Boškov", od 19 časova, ali će se zbog epidemiološke situacije igrati bez prisustva publike.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.