Kokir napustio Vojvodinu, prešao u Metalac

Dosadašnji fudbaler Vojvodine Jovan Kokir raskinuo je ugovor sa novosadskim klubom kako bi prešao u Metalac iz Gornjeg Milanovca.
Dvadesetogodišnji Kokir, nekadašnji kapiten omladinskog tima Partizana, u Vošu je došao pred početak prošle sezone. Tadašnji sportski direktor Vojvodine Nikola Lazetić rekao je tom prilikom da je Kokir jedan od najtalentovanijih igrača Srbije i da "neće više samo Partizan i Zvezda da uzimaju decu iz Veternika", nego će Vojvodina pokazati da može mladim fudbalerima da pruži bolje uslove.
 
Za jednu sezonu, koliko je igrao u Voši, Kokir je odigrao 11 utakmica, postigavši jedan gol, a bio je deo tima koji je osvojio drugi Kup Srbije u istoriji kluba.
 
"Svom sada već bivšem igraču, fudbalski klub Vojvodina želi mnogo sreće i uspeha u nastavku karijere", poručuju u Voši.
 
Kokir je za Metalac potpisao na tri godine, te će i u predstojećoj sezoni nastupati u Superligi.
  • V

    23.07.2020 19:38
    Lalat poceo da radi svoj novi posao....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport