Voša iz "skromnosti" odustala od Šatare, dolazi Maksimović

Vojvodina je odustala od dovođenja kapitena Mladosti Miloša Šatara, za kojeg je klub iz Lučana tražio 350.000 evra, koliko je Voša dobila za transfer Emila Rockova u Fehervar.
Vršilac dužnosti predsednika kluba Dragoljub Samardžić kaže da je situacija teška, da niko ne privređuje i, samim tim, ne uplaćuje novac.
 
"Skromnost je učinila i da odustanemo od dovođenja štopera Miloša Šatare, vrednog 350.000 evra, kao i odgovornost i domaćinsko poslovanje da uskoro isplatimo nagradu za osvajanje Kupa i trećeg mesta. Tada, ukoliko nam budu ostali novci i pristigli vanredni prihodi, ojačaćemo tim s ozbiljnim napadačem. Otom potom, ima vremena do 5. oktobra i kraja prelaznog roka", izjavio je Samardžić za Sportski žurnal.
 
U klub je stigao Vladimir Kovačević iz Kortrijka, koji je već sarađivao sa Lalatovićem, a saradnja bi trebalo da se ozvaniči i sa Novicom Maksimovićem iz grčkog Panioniosa. 
 
Želeo je Lalatović u svom timu da vidi i Đorđa Ivanovića iz Partizana, ali je nekadašnji kapiten Spartaka odlučio da ostane u Beogradu i bori se za mesto u timu crno-belih.
  • Buzga

    28.07.2020 17:10
    Nedomaćinski
    Nije to domaćinsko poslovanje kada Rockova prodate za 350000 evra.To je znak da ne znate da radite svoj posao,ili niste prijavili pravu cifru.
  • Pitam

    28.07.2020 13:07
    Onako
    Koliko je direktor omladinske škole proizveo igrača iz generacije 2002. Ni jednog!
    Nogama guraju Jelenkovića, nemere na silu.
    Luković...
    Novevski...
    Joj...
  • Vosa ns

    28.07.2020 12:28
    Domacinski
    Treba se ponasati domacinski
    sto znaci i da dobre igrace ne treba prodavati za sicu


Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.