Proleter doveo bivšeg igrača Partizana, u sredu protiv debitanata u Superligi

Fudbaleri Proletera, nakon pobede u prvom kolu, pokušaće da osvoje još tri boda u meču protiv debitanata u Superligi, Zlatibora iz Čajetine.
Proleter doveo bivšeg igrača Partizana, u sredu protiv debitanata u Superligi
Foto: 021.rs
Na startu sezone Proleter je na domaćem terenu sigurno savladao beogradski Rad, rezultatom 2:0. Sada odlaze u Užice, gde će odmeriti snage sa timom koji je u prošloj sezoni bio šampion Prve lige, čime je izborio istorijski plasman u elitni domaći rang.
 
U međuvremenu, Slanobarci su nastavili da se pojačavaju, pa je u redove Proletera stigao Filip Knežević. Nekadašnji igrač Partizana, Vojvodine, Borca, Radničkog, Čukaričkog i Viktorije Gumaraješ, potpisao je trogodišnji ugovor sa Novosađanima.
 
Dosta promena u timu ima ove sezone Proleter, pa je tako iz kluba otišao i defanzivac Aleksandar Tanasin, koji je potpisao za mađarski Zalaegerskeg. Prethodno su klub napustili Slobodan Novaković, Milorad Balabanović, Srđan Šćepanović, Anes Rušević, Petar Karaklajić. 
 
Ambicija novosadskog tima u ovoj sezoni je da obezbedi mesto na tabeli koje će ga voditi u kvalifikacije za Ligu Evrope.
 
Meč između Proletera i Zlatibora igra se u Užicu, sa početkom u 19 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport