Voša protiv Čukaričkog cilja prvu pobedu u šampionatu

Fudbaleri Vojvodine dočekaće ekipu Čukaričkog u drugom kolu Superlige Srbije, koje se igra večeras na "Karađorđu".
Nema Voša lak zadatak na početku sezone. Sa TSC-om je stigla do boda, a u drugom kolu je očekuje Čukarički, još jedan tim koji će se u ovoj sezoni boriti za svoje mesto u Evropi.
 
Biće to i prva utakmica u ovoj sezoni koju će Vojvodina odigrati na svom terenu, ali zbog epidemiološke situacije igraće se pred praznim tribinama. 
 
 
U odnosu na meč protiv TSC-a, Vojvodina će biti jača za Vladimira Kovačevića i Novicu Maksimovića, za koje su stigli svi potrebni papiri, te će obojica konkurisati za sastav tima. 
 
"Sigurno je da nas očekuje još jedna teška i tvrda utakmica. Čukarički ima dobre igrače, dobro igraju i dobro su započeli sezonu. Međutim, igra se na našem terenu i nadam se da ćemo, kako vreme odmiče, sve više i više podizati našu formu. Samim tim verujemo da možemo do prve pobede ove sezone", poručuje napadač crveno-belih Momčilo Mrkaić.
 
Dodaje da to što se igra pred praznim tribinama utiče na same igrače, jer je svako navikao na podršku.
 
"Međutim, ovakvo stanje traje već neko vreme i mogu reći da smo se praktično već i navikli na to. Skoncentrisani smo na teren i ono što šef zahteva od nas, a najbitnije je to da osvojimo tri boda", zaključio je Mrkaić.
 
Utakmica između Vojvodine i Čukaričkog igra se večeras, na "Karađorđu", sa početkom u 21 čas. Prenos utakmice je na drugom kanalu Arena sporta.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.