Lalatović posle remija: Zaslužili smo pobedu, sudiji čista desetka

Posle remija njegovog tima protiv Čukaričkog, šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je da je viđena dobra utakmica i pohvalio sudije za način na koji su odradili svoj posao.
Lalatović posle remija: Zaslužili smo pobedu, sudiji čista desetka
Foto: 021.rs
Lalatović je naveo da je utakmica opravdala očekivanja i da je to bio pravi derbi. Prema njegovim rečima, voleo bi da se Vojvodini uvek sudi kao što se sudilo u sinoćnjoj utakmici, "jer srpski fudbal može samo da napreduje kad sudije ne zanima ni ko je Vojvodina, ni ko je Čukarički". 
 
"Idu kući čistog obraza i dignute glave, te mogu samo da ih pohvalim. Da bismo u Evropi bili što bolji, moramo da imamo ovakvo suđenje. Od kako sam ja ovde, budite sigurni da Vojvodini niko nije pomogao ni za aut. Treće mesto i trofej smo osvojili zahvaljujući kvalitetu igračkog kadra, uz pomoć navijača i medija koji vole Vojvodinu, kojima se takođe zahvaljujem", poručio je šef stručnog štaba Vojvodine, dodajući da je arbitar sudio za čistu desetku.
 
On je delimično zadovoljan izdanjem svog tima na meču protiv Čukaričkog. U prvom poluvremenu, kako je rekao, Voša nije bila nivou na kom mora da bude i vidi se da timu nedostaju utakmice. 
 
"Teško je vratiti tim i učiniti da imaju motivaciju koju su imali prošle sezone. Kada sam došao, bili su osmi, a sada su izašli u Evropu i napravili sjajne rezultate. Jako je teško ponovo ih dići za tako kratko vreme, ali ide to sve nabolje. U drugom poluvremenu smo obično padali, a večeras smo se digli, pogotovo u poslednjih 30-35 minuta", dodao je on.
 
On je nezadovoljan konačnim ishodom meča, jer smatra da je njegov tim trebalo da pobedi. Kako je rekao, ekipa koja vodi 2:0 mora da dokrajči protivnika, a Čukarički to nije uradio.
 
"Oni su bili radosni, njihova klupa samo što nije skočila do zvezda zbog toga što su nama dali dva gola. Mislili su da će moći, ali ekipa Nenada Lalatovića ne može da se pobedi tako lako. Momci su pokazali karakter i da nisu zaboravili da igraju fudbal. Malo sam im tumbao mesta, zato što moraju da igraju igrači do 21 godine, koji i treba da igraju. Čović je na svojoj poziciji jako dobar, ali i Zukić igra na istoj toj poziciji, pa je Čović morao da igra bočno. Vukadinović je imao koronu i nije trenirao dve nedelje. Videlo se da, kada smo dobili dubinu i brzinu po bokovima, da smo odmah bili bolji i agresivniji. Pravili smo dosta problema po boku i punili šesnaesterac centaršutevima sa strane", zaključio je Lalatović.
 
U narednom kolu, Vojvodina će gostovati ekipi Voždovca u Beogradu, a taj meč će se igrati u nedelju, 9. avgusta sa početkom u 20:30 časova.
  • Hmh

    06.08.2020 10:25
    Hmh
    Kako je moguće održavanje utakmice u gradu u kom je proglašena vanredna situacija i u kom je zabranjeno okupljanje više od 10 osoba?

    11 igrača + klupa x 2, sudije, delegati... Između 30 i 40 osoba.

    Sa druge strane, deca već mesecima nemaju uslove za treninge, maltretiraju ih u malim grupama van objekata, mali plivači imaju (možda) 1 termin nedeljno od ove nedelje, njih 9 i trener...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.