Saničanin pred Voždovac: Konstantnost u igri recept za pobedu

Fudbaleri Vojvodine putuju u Beograd, gde će u trećem kolu Superlige Srbije odmeriti snage sa Voždovcem.
Posle dva remija u prva dva kola, navijači Vojvodine iščekuju prvu pobedu, ali činjenica da odlaze na duel Voždovcu ne olakšava ostvarivanje te želje.
 
Remi u prethodnom kolu protiv Čukaričkog, Vojvodini je doneo Siniša Saničanin, igrač koji je u protekloj sezoni bio jedan od "stubova" odbrane novosadskog tima. On poručuje da ih protiv Voždovca zasigurno očekuje teška utakmica.
 
"Voždovac je dobra ekipa, a na krovu nikada nije lako igrati. Tamo je veštački teren, što više odgovara njima koji tu svaki dan treniraju. Međutim, daćemo sve od sebe da pružimo dobru partiju i osvojimo tri boda, a to možemo da uspemo samo ukoliko sve vreme budemo na konstantnom nivou i izbegnemo bilo kakve padove u našoj igri", navodi ovaj defanzivac.
 
On ukazuje na to da tim nije imao priliku za pauzu, ali ni za kvalitetne pripreme. Ipak, ubeđen je da će ekipa biti sve bolja kako vreme bude odmicalo.
 
Utakmica između Voždovca i Vojvodine igra se u nedelju, od 20:30 časova, na krovu tržnog centra "Stadion" u Beogradu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.