Milenko Tepić potpisao za Megu

Nekadašnji košarkaški reprezentativac, Novosađanin Milenko Tepić potpisao je za Megu.
"Iako je Mega klub koji razvija mlade igrače, u razgovoru sa klubom i trenerom Vladimirom Jovanovićem sam uvideo da mogu da pronađem svoje mesto i ulogu, koja je na neki način i mentorska. Daću sve od sebe da tim mladim momcima pomognem da stasaju u dobre igrače i ispune svoj potencijal, a da to urade praveći što je moguće bolje rezultate. Unapred se radujem novoj sezoni", rekao je Tepić za klupski sajt.
 
Tepić je rođen 27. februara 1987. godine u Novom Sadu, visok je 202 centimetra i igra na poziciji beka.
 
U bogatoj igračkoj karijeri je nastupao za Vojvodinu, Partizan (u dva navrata), Panatinaikos, Sevilju, Lijetuvos Ritas, PAOK (u dva navrata), Orlandinu, Brindizi, Vareze, dok je prošlu godinu završio u Iraklisu.
 
Sa Panatinaikosom je osvojio Evroligu 2011. godine, uz dve titule u Grčkoj, dok je sa Partizanom osvojio devet trofeja (tri ABA lige, četiri Superlige i dva Kupa Radivoja Koraća).
 
Tepić je osvojio i četiri zlata na Evropskim prvenstvima u mlađim nacionalnim selekcijama, a sa A timom Srbije srebro na Evropskom prvenstvu 2009. godine u Poljskoj.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.