Defanzivac Voše Saničanin na meti Sportinga

Prema pisanju portugalskog lista "A Bola", defanzivac Vojvodine Siniša Saničanin zanimljiv je Sportingu iz Lisabona.
Saničanin, koji ima odličnu sezonu iza sebe, dobro je startovao i u novom izdanju Superlige. Sa dva gola u tri utakmice, defanzivac je prvi strelac Vojvodine.
 
Ipak, on za Dnevnik kaže da nije bio ni u kakvom kontaktu sa Portugalcima.
 
"Zaista ne znam ništa o tome, pročitao sam tu vest na portalima. Ni ja, ni menadžerska agencija koja me zastupa, nismo imali nikakav kontakt s Portugalcima, tako da nešto konkretnije ne mogu da kažem", poručuje Saničanin.
 
Tim iz Lisabona traži zamenu za Žeremija Matjea, a prva želja Portugalaca je Uhar Fedal iz španskog Betisa. Međutim, prema pisanju lista "A Bola", kako se već neko vreme ništa ne događa na tom planu, portugalski klub se okrenuo nekim drugim opcijama, među kojima je i defanzivac Voše.
 
"Naravno da bi mi mnogo značilo u karijeri da postanem član Sportinga. Drago mi je što su igre koje pružam prepoznate u bitnim fudbalskim krugovima i to mi je dodatni motiv da radim još jače i bolje. Dok eventualno ne počnu konkretniji razgovori na tu temu, razmišljam samo o Vojvodini", zaključuje Saničanin.
 
Saničanin je rođen 1995. godine u Prijedoru, a u Vošu je stigao 2017. godine iz redova Mladosti iz Lučana. 
  • dobar

    11.08.2020 10:20
    je
    Dobar za nasu ligu, kakav Sporting crni

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport