Vojvodinu dve pobede dele od Lige Evrope

Fudbaleri Vojvodine startovaće kvalifikacije za Ligu Evrope od trećeg kola.
Vojvodinu dve pobede dele od Lige Evrope
Foto: 021.rs
Voša je kao osvajač Kupa Srbije trebalo da kvalifikacije za drugo najjače evropsko takmičenje startuje od drugog kola, ali će i tu rundu, baš kao i prvu, preskočiti.
 
Sevilja je savladala Vulverhempton u četvrtfinalu Lige Evrope i to je dovelo do određenih pomeranja u kvalifikacijama.
 
Tako su Vojvodini sada potrebne samo dve pobede u dva susreta kako bi došla do istorijskog plasmana u Ligu Evrope. Svog rivala u trećem kolu kvalifikacija saznaće na žrebu 1. septembra. 
 
Prvu utakmicu Vojvodina će igrati 24. septembra, a ukoliko uspe da prebrodi prvu prepreku, naredni susret će se igrati 1. oktobra. 
 
U kvalifikacijama se, zbog epidemiološke situacije, umesto dvomeča između timova igra samo jedan meč. Iz tog razloga utakmice će se igrati na alternativnim stadionima, pa tako još nije poznato gde bi Voša mogla da odigra meč trećeg kola.
 
Crveno-belima je žreb bio naklonjeniji nego Partizanu i TSC-u, koji, da bi se plasirali u Evropu, moraju da pobede u četiri susreta. 
  • Zeka

    12.08.2020 11:16
    Vosa
    Ajmo Voso!!! Vreme je vec, dobar tim i odlican trener. Mozete!
  • vosha

    12.08.2020 09:10
    Sreca prati hrabre.
    Sad je istorijska sansa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.