Ko čeka Vošu kvalifikacijama za Ligu Evrope: Totenhem, Milan, PSV, Bazel, PAOK

Poslužila je sreća Vojvodinu i izabranici Nenada Lalatovića će trku za plasman u Ligu Evrope startovati tek od trećeg kola.
Ko čeka Vošu kvalifikacijama za Ligu Evrope: Totenhem, Milan, PSV, Bazel, PAOK
Foto: 021.rs
To znači da su Vojvodini potrebne samo dve pobede, jer se u kvalifikacijama, zbog virusa korona, igra samo jedan meč, da bi se domogla istorijskog plasmana u Ligu Evrope.
 
Međutim, koga god da dobije u trećem kolu Voša neće imati lak zadatak.
 
Mogući protivnik Vojvodine u trećem kolu je Totenhem, prošlogodišnji finalista Lige šampiona. Iako bi mnogi voleli da vide duel Žozea Murinja i Nenada Lalatovića, navijači Vojvodine ipak priželjkuju nešto "lakšeg" protivnika.
 
A među potencijalnim rivalima Novosađana su: Bazel, Sporting, Kopenhagen, PSV, Volfsburg, APOEL, BATE Borisov, Galatasaraj, Malme, PAOK, Lijež, Steaua, Granada, Milan, AZ Alkmar, AEK, Glazgov, LASK, Hapoel Ber Ševa, Maribor, Rosenborg, Apolon, Rostov i Rems.
 
Svog protivnika Voša će saznati 1. septembra, a utakmicu će odigrati 24. septembra.
 
Kako je došlo do toga da Voša kvalifikacije za Ligu Evrope počne od trećeg kola, pročitajte OVDE.
  • @Lune

    14.08.2020 22:41
    Zapamtite
    Ovisi o Zukiću.
  • Гига Моравац

    13.08.2020 16:08
    Nemamo bolju ekipu od Tsc-a kamoli od:Bazel, Sporting, Kopenhagen, PSV, Volfsburg, APOEL, BATE Borisov, Galatasaraj, Malme, PAOK, Lijež, Steaua, Granada, Milan, AZ Alkmar, AEK, Glazgov, LASK, Hapoel Ber Ševa, Maribor, Rosenborg, Apolon, Rostov i Rems.
  • nsss

    12.08.2020 17:31
    Bravo deco, videćete malo sveta, Evropu... a ne samo Banja Luku i RS. A pored njih ovaj lepi Grad, evropski, buduću prestonicu kulture Evrope, predtavlja će rukovodstvo sa čelom od dva prsta, bez škola, bez znanja stranih jezika... ali su zato se nakrali i napunili đepove! E, to je tužno za ovaj Grad! Vučeviću, Gradonačelniče naš, misli malo i o tome!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.