"Promenada, javi se": Voša igra pred praznim tribinama, ali ima podršku

Utakmice Superlige Srbije, zbog epidemiološke situacije, igraju se pred praznim tribinama, ali to ne znači da neki od klubova, poput Vojvodine, nemaju podršku.
Nije prvi put da se meč na "Karađorđu" ne prati sa tribina stadiona, već iz obližnjeg tržnog centra. I ovog puta deo ljubitelja fudbala i Vošinih navijača utakmicu je pratio sa krova "Promenade". 
 
Ali oni nisu bili jedini koji su pratili meč. Iako ne mogu da budu na severnoj tribini, navijači Vojvodine došli su do samog ulaza na stadion i iza kapije su podržavali svoj klub.
 
 
Umesto tradicionalnog "Javi se, istok", ovog puta čulo se "Promenada, javi se". Podršku koju je dobio klub primetio je i šef stručnog štaba Voše Nenad Lalatović.
 
"Bilo mi je drago kada sam video navijače na krovu 'Promenade' i oko stadiona. Čula se pesma i vidi se koliko im je stalo do našeg kluba. Posle utakmice su nas pozdravili pesmom i jako sam srećan kad vidim koliko narod na severu Srbije voli Vojvodinu i koliko svaki Novosađanin živi za svoj klub", poručio je Lalatović.
  • Andrija Šrek

    18.08.2020 09:32
    ?!?
    Lalatoviću, j*** te "sever Srbije"!
    Kako se ono zove KLUB koji treniraš??
  • TT

    17.08.2020 15:10
    sever Srbije
    ovaj covek je vec nekoliko puta izjavio "sever Srbije" , ne govori to slucajno.

    Jos jedan od jogurtasa koji ignorisu postojanje AP Vojvodine, koji ce se kasnije cuditi zasto su sve republike i jedna pokrajina pobegle od beograda, ostali smo samo mi da se pozdravimo.
  • Sasa

    17.08.2020 13:30
    Promenada
    @Toma
    Sta tebe zabole za Promenadu. Sedi kuci i gkedaj svoja posla.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.