Voša se nada da će na utakmici sa Partizanom biti publike na "Karađorđu"

Iako je pred Vojvodinom gostovanje u Kruševcu protiv Napretka, uprava kluba već razmišlja o derbiju protiv Partizana.
Voša se nada da će na utakmici sa Partizanom biti publike na "Karađorđu"
Foto: 021.rs
Voša u petom kolu Superlige Srbije odlazi na gostovanje u Kruševac, gde će igrati protiv 16. tima u šampionatu. 
 
Ipak, uprava kluba već sada sa nestrpljenjem očekuje izazov koji ih očekuje u šestom kolu, kada na "Karađorđe" dolazi Partizan. Veliki rival Novosađana nije dobro prošao u poslednje dve utakmice sa Vojvodinom. Najpre su crveno-beli slavili u finišu prvenstva, da bi potom u finalu Kupa srušili Partizan u penal seriji.
 
"Videlo se u prvim utakmicama da nam nedostaju pripremne utakmice, ali sam zadovoljan bodovnim saldom, mislim da je to dobar put. Ako vežemo sve to sada sa utakmicom protiv Napretka u Kruševcu, mi ćemo našeg velikog protivnika Partizana dočekati u jednom miru, jednoj dobroj pripremi za tu utakmicu, uz želje i nade da ćemo imati i našu publiku na toj utakmici, makar u nekom ograničenom broju", poručio je v. d. predsednika Upravnog odbora Vojvodine Dragoljub Samardžić.
 
On je najavio da će se u četvrtak, 20. avgusta, održati još jedna sednica Upravnog odbora kluba, na kojoj će biti, kako je najavio, nekoliko interesantnih tema, ne otkrivajući o čemu se radi. 
 
Voša u četiri kola ima dve pobede i dva remija, što je smešta na osmo mesto u šampionatu. Utakmica protiv Partizana igra se krajem avgusta, ali će Vojvodina pre toga morati da preskoči kruševačku prepreku u nedelju, 23. avgusta.
  • Djura

    19.08.2020 22:50
    ?
    Možete na stadion sa negativnim PCR testom
  • Nikola

    19.08.2020 20:14
    Hocemo na stadion da pratimo nasu Vojvodinu. Gde su pojacanja za Ligu Evrope!!!!!!!! Jedino Lalatovic misli da sa ovakom ekipom mozemo nekog da pobedimo.
  • ne!

    19.08.2020 17:51
    Niti treba publika na utakmicama u okolnostima pandemije, niti se Stadion Vojvodine treba nazivati "Karađorđe".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.