Zvezda nanela prvi poraz Proleteru, Slanobarci hrabro odolevali šampionu

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su ekipu Proletera u Novom Sadu sa 1:0 i upisali i petu pobedu u isto toliko mečeva u ovogodišnjem izdanju Superlige Srbije.
Crvena zvezda je znatno teže od očekivanog došla do pobede i tri boda na gostovanju na stadionu "Karađorđe", kod ekipe Proletera. Jedini gol na utakmici postigao je El Fardu Ben u 76. minutu. 
 
Proleter je skupo "prodao kožu". Odličan otpor pružala je ekipa trenera Žigića, pogotovo u prvom poluvremenu, u kojem favorizovani protivnik nije upisao šut u okvir gola.
 
Zvezda je znatno bolje ušla u drugo poluvreme, igralo se u jačem tempu, trener Stanković je izvršio nekoliko izmena i uneo živost u redove svoje ekipe.
 
Kako je vreme odmicalo, tako je Proleter više strepeo za svoju mrežu. Igrao se 77. minut kada se dogodio prelomni momenat na meču.
 
El Fardu Ben je šutirao iz slobodnog udarca na ivici šesnaesterca i veoma preciznim i dovoljno jakim udarcem, matirao golmana domaće ekipe i upisao svoj šesti gol ove sezone.
 
 
Do kraja susreta gosti su nastavljali sa napadima, doduše u primetno slabijem intenzitetu, pa se rezultat nije menjao.
 
Zvezda nakon pet odigranih utakmica ima maksimalan učinak i nalazi se na prvom mestu na tabeli, dok je Proleter poražen drugi put i nalazi se na devetom mestu.
  • Петровград

    21.08.2020 23:21
    Била једном једна ФК Војводина.
  • Петровград

    21.08.2020 22:21
    Звезде, партизани, пролетери, спартаци, борци, радници, слободе.

    Србија у 21. веку.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport