Odbojkaši Voše kreću u odbranu titule prvaka Srbije 15. septembra

Šampionat Srbije u odbojci startovaće 15. septembra, ukoliko to bude omogućeno odlukama nadležnih.
Odbojkaši Voše kreću u odbranu titule prvaka Srbije 15. septembra
Foto: 021.rs
To je odlučeno na sastanku predstavnika klubova, koji je organizovan juče u Beogradu. Žrebom su određeni takmičarski brojevi, a time i raspored utakmica, koji još nije objavljen.
 
S početkom sezone u Superligi Srbije ne bi trebalo da bude problema, s obzirom na to da odbojkaški timovi već igraju pripremne turnire za sezonu.
 
Voša poslednjih godina dominira srpskom odbojkom, a u novu sezonu ulazi kao aktuelni prvak, s obzirom na to da je šampionat prošle sezone prekinut, a Novosađani su, kao prvoplasirani na tabeli, proglašeni šampionima. Bila je to četvrta uzastopna titula prvaka Srbije za Vojvodinu.
 
Šampioni Srbije trenutno se takmiče na memorijalnom turniru "Bošković Dušan Bole" u Kraljevu, gde odmeravaju snage sa Ribnicom, Partizanom i Crvenom zvezdom.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport