Vojvodinu čeka Fehervar ili Rems

Fudbaleri Vojvodine, ukoliko savladaju Standard iz Liježa, u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evrope igraće protiv mađarskog Fehervara ili francuskog Remsa.
Vojvodinu čeka Fehervar ili Rems
Foto: 021.rs
Za francuski klub brani reprezentativac Srbije Predrag Rajković, jedan od najboljih golmana u ligama "petice" prošle sezone.
 
Za Fehervar nastupa doskorašnji golman Vojvodine Emil Rockov, a ekipu je ovog leta pojačao i iskusni mađarski reprezentativac srpskog porekla Nemanja Nikolić.
 
Mečevi plej-ofa Lige Evrope zakazani su za četvrtak, 1. oktobar, a ukoliko se plasira u plej-of, Vojvodina će u ovoj fazi takmičenja biti u ulozi domaćina.
 
Kao i u svakom kvalifikacionom kolu ove sezone i u plej-ofu će se igrati samo jedna utakmica, a pobednik će se plasirati u grupnu fazu Lige Evrope.
 
Podsećamo da Vojvodina u trećem kolu kvalifikacija protiv belgijskog Standarda igra u Liježu, u četvrtak, 24. septembra.
  • Deki

    19.09.2020 15:16
    Uz malo srece
    Da samo sto treba pobediti Standard i to u Lijezu pre toga :-). Verujem da ce Standard biti u ulozi velikog favorita u ovom mecu, al igra se samo 90 (120) minuta, tako da sve je moguce i verujem da uz malo srece Vosa moze da prodje Standard. A ako se to desi, kod kuce bi bio laksi posao nego u 3. kvalifikacionoj rundi (al opet 1 utakmica, svasta se moze desiti). U svakom slucaju, ocekujem zanimljiv okrsaj u Lijezu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.