Meč između Voše i Standarda na RTS-u i Areni, tekstualni prenos na 021.rs

Fudbaleri Vojvodine odmeriće danas snage sa Standardom iz Liježa, u utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.
Ovo je Novosađanima prvi evropski meč ove sezone, jer kvalifikacije startuju upravo od trećeg kola. Prepreka da izbore plej-of biće im Standard, višestruki osvojač titule belgijskog šampionata i trenutno drugoplasirani tim na tabeli u tamošnjem prvenstvu.
 
Iako je Standard favorit u ovom meču, šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović veruje da njegov tim može da ostvari uspeh u Liježu i da se domogne plej-ofa za Ligu Evrope. Kako je rekao na konferenciji u Belgiji, njegov tim će se braniti samo u slučaju da protivnik bude toliko jak da ih primora na takav stil igre. 
 
Na portalu 021.rs moći ćete tekstualno da pratite tok meča. Prenos putem video-linka biće organizovan na drugom programu Radio-televiziji Srbije, Radio-televiziji Vojvodine i na kanalu Arena sport.
 
Utakmica počinje u 20 časova.
  • Stari grad OTB

    24.09.2020 11:01
    Ti si nam u venama, ti si nasa svetinja! FKV 1914.
  • Ponos nizije 1914

    24.09.2020 11:00
    Jedan klub na svetu VOELM ja...samo napred Vojvodina. PS Bosanci vole Vosu! :D
  • navijac

    24.09.2020 10:44
    Voso ne daj se.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.