Lalatović pred Inđiju: Očekuje nas iscrpljujuća utakmica

Fudbaleri Vojvodine gostuju ekipi Inđije, u ponedeljak, u okviru 9. kola Superlige Srbije.
Za crveno-bele, ovaj meč dolazi nakon eliminacije iz kvalifikacija za Ligu Evrope i utakmice protiv Standarda, u kojoj su u četvrtak poraženi tek nakon 120 minuta velike borbe u Liježu.
 
Međutim, prema rečima šefa stručnog štaba "stare dame" Nenada Lalatovića, to je sada iza njih, a igrači su se u potpunosti okrenuli obavezama u domaćim takmičenjima.
 
"Drago mi je što nam je Fudbalski savez izašao u susret i omogućio nam da ovaj meč igramo u ponedeljak, jer smo u četvrtak imali izuzetno napornih 120 minuta u Liježu, odakle smo se vratili u petak u pet sati ujutro. Međutim, bez obzira na dan više za odmor i trening, protiv Inđije nas svakako očekuje vrlo iscrpljujuća utakmica i to iz više razloga. Naše ciljeve svakako nećemo menjati i daćemo sve od sebe da u derbiju severa Srbije ostvarimo dobar rezultat", izjavio je Lalatović.
 
Utakmica između Inđije i Vojvodine igra se u ponedeljak od 16 časova, uz direktan prenos na prvom kanalu televizije Arena sport.
  • Lovac

    27.09.2020 20:53
    Bez politike molim!
    Treneru Lalatovicu savetujem da se mane politike, Vojvodina je u sastavu Srbije i tako ce i da bude, ali da i ne pomišlja da će FK Vojvdina da se jednog dana preimenuje npr. u FK Severna Srbija.
  • VladaN

    27.09.2020 19:23
    Ova osoba je..
    ... je jednostavno iritantno bezobrazna.
  • Milos

    27.09.2020 17:34
    Hm
    Mani se više severa Srbije, kazi lepo Vojvodina. I ne trazi alibi, pobedite.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.