Pred Lalatovićem ulazak u Vošinu istoriju: Biće trener sa najviše pobeda

Nenad Lalatović je osvajanjem drugog pehara Kupa Srbije već obezbedio sebi mesto u istoriji Fudbalskog kluba Vojvodina, ali će u istoriju ući i kao trener koji je ostvario najviše pobeda sa crveno-belim timom.
Pred Lalatovićem ulazak u Vošinu istoriju: Biće trener sa najviše pobeda
Foto: 021.rs
Današnja pobeda Vojvodine nad Inđijom predstavlja 58. trijumf kluba u mečevima u kojima ga je vodio sa klupe vodio Lalatović. Lalatović je, računajući oba mandata, Vošu do sada vodio na 98 utakmica. 
 
Na taj način, on je po broju pobeda sustigao legendarnog Branka Stankovića, koji je sa Vošom takođe ostvario 58 pobeda, ali na 140 utakmica. 
 
Procentualno gledano, Nenad Lalatović već sada ima najbolji skor po pitanju pobeda u odnosu na broj utakmica na klupi Vojvodine. 
 
Više pobeda od Lalatovića na klupi Vojvodine ima samo Gustav Lehner, koji je na 131 meču ostvario 61 trijumf. Nema sumnje da će Lalatović prestići Lehnera i kada je u pitanju broj pobeda, s obzirom na to da se završilo tek 9. kolo šampionata. 
 
Lalatović je posle utakmica sa Inđijom izjavio da je teško imati dve uspešne sezone sa istim igračima, ali je dodao da je ponosan na svoj tim, koji se sa punim pravom trenutno nalazi na trećem mestu u šampionatu. 
 
Šef stručnog štaba Vojvodine je svestan da njegovu ekipu u sledećem kolu očekuje izuzetno teško gostovanje.
 
"Novi Pazar je domaći tim i tamo je jako teško uzeti bodove, a kod kuće su pobedili čak i Partizan. Međutim, nisam bio toliko fokusiran na njih, jer sam više razmišljao o ovoj utakmici, pred koju sam osećao strah zbog putovanja i toga što smo se 'pokidali' protiv Standarda. Međutim, apsolutno verujem u svoj tim i zadovoljan sam kako smo odigrali i prvo i drugo poluvreme", rekao je Lalatović.
 
Izveštaj sa utakmice između Vojvodine i Inđije čitajte na OVOM LINKU.
  • brus

    29.09.2020 09:12
    vilis
    Liga nije ista, kvalitet fudbala takođe.
    Lalatović nije ni blizu kvaliteta Branka Stankovića.
  • EvoOvako

    29.09.2020 08:02
    @SlaninarZapad
    Pa, vidi, ako ti pored svih dešavanja u klubu, gradu, državi praviš i dalje ne vidiš da je Lalat u trećem blizancu, onda si ti ti opasno polupao lončiće.
  • Zoran

    29.09.2020 04:21
    Sta to vredi.
    Evropa nam je jos uvek nedostizna.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.